Ha nem félek a haláltól miért nem tudok végezni
magammal?
21/51 A kérdező kommentje:
20. Nekem időnként változik a kedvem magától. Mostanában emberek közelében vagyok mert dolgozni járok és napközben több emberrel találkozom, nem okoz gondot emberek közelében lenni viszont igénylem hogy egyedül lehessek. Nem fogok lelkizni senkivel max ilyen felületes kapcsolatot tartok fent velük mert kétlem hogy eltudnának viselni hosszútávon.
van egy sorozat az élet a sarkkörön túl
nézd meg lehet hogy valami hasonló élet lenne neked is jó
2020. szept. 18. 21:19
(20 vagyok) És neked lenne igényed mély kapcsolatra? Ezt azért kérdezem, mert ha neked ez így jó, hogy felszínes kapcsolatokat tartasz fennt, akkor ezzel magában nincs baj szerintem, de lehet azért mondom, mert nekem is ilyen felszínes barátaim vannak csak. De ha lenne rá igényed és jól esne néha elmesélni ami a bánt, akkor ezt meg kell oldani.
2020. szept. 18. 21:40
24/51 A kérdező kommentje:
23.Nem tudom, aligha van olyan ember akire szívesen fordítanám az időmet. A barátomon kívül senki nem tudja a legsötétebb titkaimat, és ezek nem valami piti titkok hanem az abberációjaim amikben részben osztozunk is, ezeket nem mesélném el bárkinek.
(előző vagyok)
Ez oké, de ha valami egyéb probléma felmerül az életedben, tehát ami nem a titkaidhoz kapcsolódik, akkor azt meg szoktad beszélni?
2020. szept. 18. 22:29
Milyen aberrációitok vannak? Itt névtelen vagy. Azt mondasz el amit csak akarsz.
2020. szept. 19. 10:16
27/51 A kérdező kommentje:
25.Nem szoktam megbeszélni.
26.Efebo, nekró, szadi és még sorolhatnám.
A nekrofíliát hogy gyakoroltátok eddig?
A szado az pl miben merül ki?
2020. szept. 19. 23:23
29/51 A kérdező kommentje:
28. Én csak fantáziáltam, ő állítólag szokott a asszonnyal valamilyen kikötözős mit tudom én mit csinálni.
(25 vagyok)
És ez miért gátol a barátkozásban, ha gátol? Oké, hogy vannak ilyen fantáziád ezt értem, de ha ezen csak fantáziálsz, azt a másiknak nem kell tudnia. Nyílván azt is értem, hogy jó egy olyan barát, akinek ezt el mered modnani, de ettől még másokkal is lehet barátkozni, csak nem ez lesz a téma. Vagy másról nem szívesen beszélsz, csak ilyenekről, csak ez érdekel, és más unalmas?
2020. szept. 20. 13:17
Kapcsolódó kérdések: