Ha nem félek a haláltól miért nem tudok végezni magammal?
10 vagyok
És nem is akarsz ezen változtatni?
(megint én :D)
Valóban kell a fordulat, és valóban nem jön a semmiből, de ahhoz, hogy jöjjön elég egy elhatározás. Igazából csak elhatározással történhet meg a változás, mással nem. Persze ezt sok minden kiválthatja, például egy erős érzelmi élmény, amire te gondolsz, de ezt akkor is az elhatározás fogja követni. Ami pedig egy hozzáállás, egy döntés. Ezekhez nem kell semmilyen égi szikra, teljes felfordulás az életben, csak egy gondolat, hogy megpróbálom, hátha így rendeződik. Ennyi. Már jobb kedved van?
Jó kedved szokott lenni? Vagy a semlegesség, lehangoltság, utálat váltakoznak?
(én)
És akkor mi váltja ki? És gyakorlatilag nem is vagy emberek közelében? Tök egyedül vagy? Tudom már írtál a barátodról, de hogy ezen hogyan lehetne változtatni. Mert minél többet vagy baráti kapcsolatok nélkül, annál jobban megszokod, hogy magad vagy, és utána már kényelmetlen lesz barátkozni, mert úgy érzed folyton alkalomazkodni kell, de az egyedüllét érzése nem múlik el.
(én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!