Hogyan lehet nem félni a haláltól?
Azta, pont mostanában gondolkodtam én is rengeteget ezen :D
Én úgy gondolom hogy ez természetes dolog, de maga a halál, úgy nagy általánosságban a legnagyobb félelmem. A szeretteim halála és a saját halálom is. Nagyon aggaszt hogy semmit nem tudok tenni ellene pedig még fiatal a vagyok. Próbálok mindent megtenni azért hogy boldog életem legyen, és azoknak is akikkel törődöm.
Nem sok tanácsot tudok adni, de biztos vagyok benne hogy nem vagyunk egyedül ezzel.
#1 vagyok
Még annyit szeretnék írni így utólag, hogy ha sokat gondolsz erre felemészt az egész. Ha bármikor eszedbe jut, gondolj másra, hallgass meg egy jó zenét, edzz, menj el sétálni, tereld el a figyelmedet valamivel.
Minek félni tőle?
Úgysem kerülheted el az elkerülhetetlent
Köszönöm szépen a válaszokat, jöhetnek még.
Ami miatt aggaszt a dolog hogy így a halálfélelem miatt elkezdtem félni bizonyos dolgoktól, pl. repüléstől... tudom, az a legbiztonságosabb utazási forma, és mégis.. :( de megpróbálom átfordítani ezt magamban és tényleg arra koncentrálni, hogy minden napot kihasználjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!