Halálfélelem. Te ismered? Szoktál félni a haláltól, volt már súlyos halálfélelmed?
2 hónapig beteg voltam és az otthon fekvéstől voltak ilyen tüneteim.Nem mertem kimenni az erkélyre mert féltem hogy kiszédülök rengeteg rémálmom volt és elkapott a halálfélelem indokolatlanul.
Ez depresszió.
Nekem a társaság segített.Kimozdultam kimentem a városba bulizni sétálni és azóta semmi ilyen nincs.
Kiskoromban volt, de már elmúlt.
Múltkor azt álmodtam, hogy senki sem szeret és azt mondják nekem, hogy a testvéredet szeretjük, de téged nem, te sosem voltál szép és semmi.
Arra keltem fel, hogy sírok és utána sem tudtam abbahagyni, annyira rosszul esett, pedig csak álmodtam.
Ezek csak álmok.
Azért érdekes nálam, mert alapvetően egy nagyon vidám ember vagyok, állandóan mosolygok, de ha berúgok akkor is bőgök és sajnálkozom :D
22/L
utolsónál a pont :D
amúgy keress egy orvost ;)
(azt mondják az segít...bár nekem eddig nem sokkal lett jobb, bár én kicsit durvább eset vagyok nálad, meglehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!