Halálfélelem? Miért?
Velem is előfordult az utóbbi 1 hónapban.
Fogalmam sincs miért bocs, hogy nem tudok rá válaszolni, de kíváncsi vagyok én is mi lehetett ez.
Én 19 éves vagyok. és te?
Nekem egyik este fordult elő, de emlékeim szerint volt már ilyen régebben is velem.
ez pánik .nekem is van még hogy előjön..ez a szorongás,szívdobogás figyelése,meg mintha nem lennék a testemben érzés ,halál közeli állapot tudom nagyon rossz,mostanában nekem is újból kijött erősebben.
tudom nem sokat segít ez,de próbálj megnyugodni ezzel nem vagy egyedül..nem is gondolnád milyen sok ember küszködik sajnos ezzel a dologgal.
amúgy ha erősödik,mindenképpen menj el házi dokihoz és ő ha úgy gondolja elküld pszichiáterhez,vagy kivizsgálásra.
A vérnyomásod amúgy rendben van,nem túl alacsony?
köze lehet a vérnyomásodhoz is.nekem is 89-46 volt egyik nap,és igen rosszul voltam.zsibbadok én is meg tompa a fejem ilyenkor.
lehet kéne egy vérvétel ha még nem voltál mostanában.abból lehet kiderül vmi.Lehet akár vashiány miatt is ez a fáradtság érzet,meg rosszul lét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!