Halálfélelem. Miért érzem szinte mindennap?
23 éves lány vagyok. Szinte mindennap rámtör ez az érzés. mi lehet az oka?
Szociális fóbiám van, de nem hinném, hogy ennek köze lenne hozzá. Általában a semmiből jön, és olyankor mindig mindenféle tünetet összeképzelek, hogy szívrohamom lesz vagy bármi ami hírtelen belülről jön, nem tudom, nem hipohonder vagyok, mert nem előre képzelem be a betegségeket, csak mikor ez a halálfélelem rám jön. Vagy ez így az?
Ez valószínűleg pánikbetekség, legalábbis első olvasatra. Nem vagyok szakember, úgyhogy jobban jársz, ha pszichológushoz fordulsz.
Ne aggódj, bármi is az, kezelhető! A szorongásos zavarok nagy többségénél kitűnő eredményeket lehet elérni. Az viszont fontos, hogy ne amatőrök (=én) diagnosztizáljanak, hanem egy hozzáértő.
Ne sajnáld rá az időt, hogy beutalót kérj egy neurológiára, ott aztán majd tanácsot adnak, valószínű, hogy onnan majd pszichiátriára, pszichológushoz küldenek, de BÍZZ BENNÜK, HIDD EL, SEGÍTENEK!!!!!!!
Elképzelhető, hogy gyógyszeres kezelésre lesz szükséged, de ne idegenkedj tőle, a mai pszichotikumos gyógyszerek már nem azok a régi "lórúgás-cuccok", és te magad fogsz hálát adni magadnak, hogy szakember(ek)hez fordultál, mert utána úgy érzed majd magad, mint "új korodban" :) .. Teljesen egészséges, normális életet fogsz tudni élni, amit nem árnyékolnak be ezek a szörnyű, nyomasztó tünetek, érzések!!! Ezekkel nem lehet napi szinten sokáig kiegyensúlyozottan élni! Tényleg kérj egy beutalót a háziorvosodtól, ezek a problémák nem múlnak el "maguktól". Sajnos. :(
Üdv:
S. Ági
Sztem pánikbeteg vagy..
Sokkterápia a megoldás, menjé ejtőernyőzni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!