Mitől lehet, hogy kb.9 hónapja nem nagyon van étvágyam, gyomorpanaszaim és hasonlók is voltak, erős állandó fejfájásom van szinte mindennap és lentebb leírt tünetek?
fáradt vagyok, kedvtelen, rossz hangulatú, közönyös, néha egésznap csak aludnék, a lakásból is csak ha nagyon muszáj megyek el, minden nehezemre esik vagy képtelen vagyok rá meg ilyenek?
Ez az időszak eléggé stressz volt és az . Máskor is voltak az étvágytalanság kivételével ilyen dolgaim csak rövidebb ideig.
Az előző vagyok, szívesen válaszolok, mert nekem is ez szokott a bajom lenni. 2 hónap alatt 8 kilpgrammot is tudok veszíteni a súlyomból. Még egy lényeges dolgot elfelejtettem írni: próbáld ki a Bérescseppet, volt már többször, hogy nekem bevált. Más multikat is megvettem, és azok nem használtak az étvágyra. A B komplex viszont igen, tehát ha tudod azt is szedd.
Jobbulást.
bármitől
nem vagyunk orvosok, de megértem ha nem akarsz csak az orvosok véleményére hagyatkozni.
legáltalánosabb gyanú ami be szokott válni: rossz életmód.
rossz táplálkozás, kevés mozgás, sok punnyadás (tv gép), sok megerőltető munka, kevés alvás, rossz lelkiállapot
ezeket írd le mindet hogy melyikkel mi bajod van, hogyan csinálod (pl miket eszel mennyit mozogsz).
a labor kimutathatja hogy vérszegény vagy, vashiányos, belső gyulladás, de akkor is a jó táplálkozás oldja meg
súlyos esetben csak gyógyszer vagy műtét.
például láttam már olyan abszurd betegséget is, minthogy az erek elszorítják a gyomrot a rossz tartás miatt, vagy a gyulladás egy öntámadó folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!