Irigy vagyok egy ismerősömre és erős gyűlöletet érzek iránta. Mit tegyek?
Szeirntem mindenki irígy valakire...mert a másik szebb, csinosabb, jobb a pasija, jobb az élete, stb.
Ezt kár tagadni...
Azonban ha "megölnéd" sem mennél vele sokra. Magad alatt vágnád a fát.
Inkább ne irigyeld, hanem legyen példakép, és juss el arra szintre, mint ahol ő van, s akkor már lehet nem lesz számodra ő olyan nagy szám..
Nekem is van egy csaj, akit irigyelek (ő nem is sejti), de én is mindent megteszek azért, hogy elérjem azt, amit ő elért, s így bebizonyítom magamnak, hogy jobb vagyok nála:)
Onbizalom! Ne a masikat figyeld, hanem teremsd meg a sajat eletedet, ne foglalkozz a masiknak az eletevel, hiszen amire te figyelsz, azok kulsosegek, de nem biztos, hogy boldogan el pl.
Az embereknek soha nem volt egyforma az eletviteluk, ahogyan te onhibadon kivul kerultel bele ebbe a csaladba, ugy a baratod is beleszuletett abba a csaladba, tehat amikre te figyelsz, es irigy vagy, azt a szuleinek koszonheti.
Talan van onbizalma es nyitottan el, s elfogadja onmagat es igyekszik vidam lenni, ezert vannak baratai is.
Soha ne itelj el egy embert az eletvitele miatt! Fogadd el onmagad, elj nyitottan!
A baratok nem fognak az ajtod elott kopogtatni, neked kell lepeseket tenni, hogy kapcsolatot teremts!
Mit beszéljenek? Egy ismerőse csak...hülyen venne ki magát a dolog ha odamenne és mondaná, hogy irígy rá..max. azt mondaná, hogy "á nem is tudtam..de lesz**rom".
Szedd össze magad, te is képes vagy arra, mire a másik! CSak szedd össze magad és ne a nyomorodon siránkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!