Azt hiszem pánikbeteg vagyok, állandó erős szorongást érzek, félelmek gyötörnek megkeserítve a mindennapjaimat, orvos nélkül helyrejöhetek?
36 éves nő vagyok.A családom már nem bírja amit művelek,rájuk hárítom a kétségeimet,mindig ugyanazokat a témákat végigjárva,leginkább a gyerekek egészségi állapota miatt és közösségben való beilleszkedésük miatt aggódom,nem magam miatt sosem.
Tavaly volt egy nagyon komoly betegsége a kisfiamnak,nem lehetett tudni,hogy mi lesz vele,aztán helyrejött ,de járunk még kontrollra,leginkább őmiatta aggódom .Amikor jobban lett a (hosszantartó izületi gyulladás)szteroidoktól tavaly ,utánna hónapokig még nem tértem magamhoz,nagyon mély szomorúság jellemzett az átéltek miatt,fel sem fogtam,hogy jobban lett(5 hónapig volt beteg),mára jobb a kedvem,csak az iszonyatos szorongás maradt meg,elviselhetetlen...de szégyenlek orvoshoz menni,pláne nem olyan helyre ahol rákerülnék az országos listára ,hogy ott jártam,a beosztásom miatt nagyon nem mindegy,hogy kiderülne e rólam.
Senki nem tudja meg,ha magánorvoshoz fordulsz.
Én 4 gyerekkel vagyok itthon,de engem is utolért.Kaptam rá antidepresszáns gyógyszert,de azt hiszem hamar abbahagytam.Pár szem híjján 2 dobozzal vettem be 3 hónap alatt.Abbahagytam,mert nagyon zúgott a fülem mellékhatásként.S tényleg jól voltam.De most megint visszatért az erős szorongás s vissza kellene vennem a gyógyszert.Néha bekapok fél szem frontint,ami részben segít.Szerintem jót tenne neked is!
Jobbulást s egy magánorvos biztosan segít!
Még annyit,hogy most a NEUROPTIMOT szedem,ami gyógynövényes.
1-2 hónap mire hat,nézz utánna.4500 ft körül mozog 1 havi adag.
Szia!
Mindenképpen fordulj orvoshoz,szorongásoldó tabletták sokat segitenek,hidd el nekem! Frontin 0.25 kis dózis,nem egy lórugás,akár napi kétszer is beveheted,hidd el,sokkal jobban leszel...hosszútávon persze nem ez a megoldás....én már végigcsináltam mindezt,pánikbeteg vagyok....
Az utolsótól kérdezném,hogy mennyi ideig szedted a Frontint folyamatosan?
Szedném én is,de nem szeretnék hozzászokni,ezért nem merem szedni.
Az antidepresszánstól ugyanez van.Azért nem merem szedni,mert félek,hogy hozzászokok.Így meg csak szenvedek.
Köszönöm a válaszodat!Mindenképp ,megpróbálpm szedni a frontint,mert ezerrel ver a szívem és nem vagyok jól.
Szedtem a Rexetint 2 hónapig,de mivel már jól voltam tőle így abba is hagytam s jöttek a különböző mellékhatások.Fülzúgás,anyatej visszatérése,amit előtte elapasztottak.Ekkor megijedtem s abbahagytam.
Viszont ennek már 7 hónapja s ugyanúgy vagyok,mint az elején.Csak nekem meg az a bajom,hogy félek attól is,ha a frontint szedem,hog hozzászokok,s így vagyok a Rexetinnel is.Próbáltam már a Neuroptimot is 5 hónapig,ami nagyon drága,de annak se éreztem hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!