Milyen esetekben indokolt nyugtató felírása? Mennyire kell erős dührohamoknak előfordulnia?
relaxáció talán?
de elég gyakran felírnak nyugtatót, akár kisebb szorongásokra is
Kezdetben nem kell nyugtatókat szedni. Talán életstílust kellene váltanod. A cigi, a kávé erősíti a stresszt. Igyál nyugtató teákat. De ne ugy, hogy futtában leöntöd, hanem komótosan, módszeresen nekilátsz, kipakolsz, iszogatod.
"(a sportot próbáltam, nem segít)"
Szerintem a gombfoci tényleg nem segít. Vagy az, hogy elfutsz a trafikba cigiért. A sportolás, ha az intenzív, és rendszeres, bizony segít.
Kávét nem iszok, és nem is cigizek. Minden reggel egy órával előbb kelek, hogy meg legyen a nyugodt teázásom. Akkor nem csinálok semmit, csak azt.
És több mint egy évig futottam minden második nap, de nem éreztem, hogy levezetném a stresszt. Utána jobb hangulatom volt ideig-óráig, de hosszútávú változást nem érzékeltem, ezért is írtam, hogy nem segít.
Akkor veszek magamnak nyugtató teákat, hátha az igen. :) Köszönöm a választ.
A tea egy nagyon jo otlet. TEhat Nyugtato vagy Hangulatjavitoteakeverek, ezek a Herbarianak a kesz termekei, ezek nyugtatohatassal lesznek az idegekre, viszont az idegesseg okat nem fogjak megszuntetni!
Dr. Josepy Murphy: A tudatalatti csodalatos hatalma c. konyvet nezd meg, ez fog segiteni. Elmetisztitas, negativ gondolatoktol valo megszabadulas stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!