Váltanál munkahelyet ha mindennap stresszben érzed magad?
Figyelt kérdés
Csak azért nem váltottam mert babát tervezünk ami sajnos még nem jött össze.Lehet hogy köze van hozzá és váltanom kéne,mert már nagyon kivagyok idegileg.2010. aug. 27. 17:01
1/7 anonim válasza:
Igen, de csak akkor ha már van egy másik, biztos munkahely :) Sok sikert a babához:)
2/7 A kérdező kommentje:
Persze, én is úgy gondoltam:)
2010. aug. 27. 17:22
3/7 Beatrix17 válasza:
De csak akkor,ha van valami,ahogy kilépsz!Nem lesz egyszerű!Én 2hónapja keresek munkát!De a baba projecthez tényleg nyugi kell!!!Kezdj el aktivan keresgélni!!
4/7 anonim válasza:
Tudom hogy ez butaság,de akkor nem izgatott,én azonnal kiléptem mindig,ha nem éreztem jól magam.Nem érdekelt,hogy miből fogok élni a következő hónapban.Ha dolgoznék, most is így tennék...csak most már nekem dolgoznak:-) 32L
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen nehéz dönteni,nem teheti meg az ember hogy csak úgy otthagyja a munkahelyét.
2010. aug. 27. 19:50
7/7 anonim válasza:
Nem váltanék, mert tudom magamról, hogy mindenhol ugyanannyira rosszul érezném magam. Ami miatt rosszul szoktam érezni magam, az saját magam vagyok, vagyis ameddig nem változtatok magamon, addig sehol sem leszek boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!