Mostanába elkezdtem félni az öregedéstől és a haláltól mitől lehet ez? Örökké az órát bámulom h szalad az idő és azon rágódom h minden nappal közelebb a halál. Alig tudok elaludni a félelemtől. Valaki érzett már hasonlót? 25/L
Azt nem gondolnám.
Más ilyenen nem gondolkodik?
Szia!
Volt esetleg haláleset körülötted?Lehet,hogy amiatt.
Esetleg valamilyen csalódás?
Hát apukámat tegnap előtt vitte el a mentő epilepsziás rohamot kapott majdnem megfulladt a nyelvétöl.
De ez a halál téma egy ideje foglalkoztat persze 2 napja jobban.
Meg az öregedès h egyszer én is egy öreg nénike leszek és akkor még jobban fogok majd félni sztem.
Jó lenne tudni mi vàr ránk majd...hova lesz s tudat
"Örökké az óràt bámulom h szalad az idő és azon rágódom h minden nappal közelebb a halál."
Ilyenkor probald meg leallitani magad - igy szeretned eltolteni az eleted? A halalt varva? Nem jobb inkabb ELNI, emlekeket gyujteni, tartalmat tenni abba az x evbe, amid van? Nem jobb inkabb a jelenre fokuszalni, celokat kituzni majd megvalositani, emberikapcsolatokat elvezni?
A halal ellen ugysem tudsz mit tenni, retteges helyett tedd tartalmassa azt az idot, amid van. Kulonben az egesz letezesednek nem lesz semmi ertelme, ezt pedig nem kene hagynod :)
Sajnálom apukádat...
A lényeg,hogy valahogy tereld el a gondolataidat ezektől,ami lehet neked most nem könnyű,de előtted az élet és ezzel legyél elfoglalva ne a halál gondolatával.Próbálj minél több időt emberek között tölteni és igen,tűzz ki magad elé célokat,tervezgess,álmodozz és váltsd valóra.
Szép napot!
Szerintem mindenki eleteben eljon egy pont amikor tudatosul h valojaban nem marad orokke fiatal es halhatatlan.
Talan nalam ez epp most jott el :)
Ugy erzem gyorsan telnek az evek lassan 26 leszek de vhol meg mindig gyereknek erzem magam :)
Ha öregek leszünk elmúlik ez a félelem, addig is próbáljunk megszabadulni az individumunktól amennyire lehet.
Lásd: buddhizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!