Ha nem félek a haláltól miért nem tudok végezni magammal?
Figyelt kérdés
Nem bírom a létezést de még mindig itt vagyok, egészséges sem vagyok, szép sem vagyok és soha nem jön össze semmi. Utálom látni hogy mások jobban élnek pedig semmit nem tettek annak érdekében hogy jobbak legyenek. Az élet igazságtalan, mindig annak jár a boldogság aki nem érdemelné meg és az emberek látnak többet a beszűkült világnézetükkel csak hogy kiéljék az ösztöneiket az meg hogy mi van körülöttük az nem számít. Miért nem lehetne mindenki boldog? Nekem az is jó lenne ha mindenki szenvedne, az legalább igazságos lenne. 20/f Utálok mindent amit magam körül látok.2020. szept. 15. 15:01
31/51 A kérdező kommentje:
30. A small talkot nem szeretem hogy "nézd esik" "Igen" A kedvenc témám az hogy kit hogyan kínoznánk vagy ölnénk meg, na meg persze a nők szadizása. Erről nem sok mindenkivel lehet beszélgetni és ez a kedvenc témám a többi csak töltelék. Számomra érdektelen hogy milyen kocsit kéne venni vagy ilyen tipik normie témák amik általában egy társaságban előjönnek mint pl a filmek.
2020. szept. 20. 14:08
32/51 anonim válasza:
30 vagyok. Valamit keresni kéne még, ami érdekel. Az, hogy valaki az értelmetlen fecsegést nem bírja, az normális, vannak ilyenek. Minél több olyan dolgot, témakört találsz, ami érdekel, annál több olyan ember lesz, akikkel tudsz ezekről beszélni és akkor van egy izgalmas téma. Persze a barátkozás elején, amíg nem ismeritek egymást mindig így fog kezdődni, de ha találok közös témát, akkor lehet arról dumálni. Tényleg kéne még valamit keresni. Ezek a bántalmazós gondolataid mennyire durvák? Nincs olyan ismerősöd, aki szereti az ilyen horror cuccokat? Vagy csak kizárólag szexuális értelemben szereted a témát? Szóval ha az hiányzik belőle, akkor nem érdekel? Egyébként most így belegondolva elég nehéz elképzelni ilyen beszélgetést, mert nem nagyon jönnek ilyenek szóba. Én is szoktam erőszakos izéken gondolkodni, de nem tudom elképzelni ezt egy beszélgetésben, mert most ezt hogyan hozod szóba? Szóval először kéne keresni olyanokat, akik szeretik a horror filmeket, aztán nem tudom, mondjuk utána elmondod, hogy jó volt a film, de hát ilyen unalmasan gyilkolni, én még ezt is csináltam volna vele. És akkor ha látod, hogy bírják, akkor fokozatosan többet mondasz. Talán így tudom elképzelni, de hogy csak úgy mész reggel és ezzel indítod a beszélgetést, hát az fura. Vagy ha megkérdezik mit álmodtál, akkor egy ilyet elmondani, ha látod, hogy bírják a dolgot. Rajzolni tudsz? Mert még az is egy opció lehet, hogy ilyeneket rajzolsz és azt mutatod meg olyanoknak, akik szeretik a témát, ha kézzel nem megy, akkor géppel, akár 3d animációnak, bár ahhoz már kell gépigény, de ha csak rajzolsz, akkor nem.
33/51 A kérdező kommentje:
32. Én nem horrorfilmeket nézek hanem weboldalakat ahol balesetek, kivégzések stb van összegyűjtve. Nem tudok rajzolni, óh egyébként furcsa álmaim vannak abból tervezek egy könyvet írni. Egyszer azt álmodtam hogy egy furcsa városban vagyok és az embereknek ilyen ragyogó kövek vannak a csigolyájukba rakva és valaki úgy végez az emberekkel hogy azt kiszedi a nyakukból, de azt nem lehet csakúgy kiszedni hanem felszerelés és szaktudás kell hozzá. Ma azt álmodtam hogy emberkísérletet hajtottak rajtam végre és valami furcsa történt a szemgolyómmal. Amikor vége lett az emberkísérletnek akkor a kísérletező fekete férfiakat kötözött meg és miközben hozzám beszélt egy szikével járkált körülöttük. Végezetül valamin gurultam és tél volt, egy épület alatt mentem el ahol egy csaj megszólított egy másik társasságában és azt hiszem megdicsért míg a másik azt mondta hogy nem tetszem neki, majd magamat láttam egy kicsit eltorzul arccal. Utána a srác aki köztük állt fentről felém ugrott majd egy másik személyt láttam és azt a személyt ez a srác agyonverte. Utána egy képsorozatot láttam ahogy siratja a családja, amikor elkezdte agyonverni retteget és nem mert ellenállni. Végül ezt a valakit meg kellet ölni mert túl ment egy határon és mindenkire rátámadt, emlékszem álmomban egy diszkóban jártam és láttam az arcát. Végül úgy halt meg hogy gyomron lett lőve és haldokolt egy sort. Ebből lehetne egy jó sztori nem?
2020. szept. 20. 16:26
34/51 anonim válasza:
32 vagyok. Mindenből lehet jó sztori, ha tudod, hogyan kell bánni a szavakkal, hogyan kell megírni. De jó ötlet ha ezeket leírogatod, megmutatod barátaidnak, akiket érdekel, vagy csak magadnak, ha másnak nem szeretnéd megmutatni, tök jó elfoglaltság az irogatás. Lesz egy hobbid! És amiken napközben szoktál gondolkodni, azok ehhez képest hol vannak a skálán? Mert ez szerintem nem az a nagyon durva, egy életre traumát szenved akinek elmondod kategória. Vagy amiken gondolkodni szoktál, azok sokkal durvábbak?
35/51 anonim válasza:
34 vagyok. Furán érzed magad mit jelent? Álmodni mindig ilyet szoktál? Ezeket a fantáziálgatásokat te inkább modnani vagy hallgatni szereted. Barátodnak, akivel régen erről beszéltetek nálad durvább vagy enyhébb gondolatai voltak? És neked ezek mindig szexuális tartalmúak? És most kicsit visszakanyarodva, neked az lenne az ideális barátság, hogy erről beszéljetek, szóval minden barátodnál ez lenne a cél, vagy ha lenne egy, akivel ezt meg tudod beszélni, akkor a többinél már nem lenne gond, ha erre nem vevők?
36/51 A kérdező kommentje:
36. Milyen barátság az ahol titkolóznom kell mert különben elítélnek? Általában mindenféle szürreális dolgot álmodok. Szerintem neki valamivel magasabb az ingerküszöbbe, azt mondja hogy őt még nem sokkolta semmi. Én egyszer láttam egy videót ahogy egy ember fellógat egy gyereket és tűzzel megégeti és a gyerek visít, az hatással volt rám egy ideig ő azt mondta hogy őt nem sokkolja az ilyesmi. Azóta már nekem is magasabban van a ingerküszöböm és nem nagyon lehet felkavarni. Ha a világnézetem és a gondolataimmal szemben kéne cselekednek akkor az nem is én lennék, mi értelme lenne egy olyan életnek ahol folyton szerepet játszom? Legalább legyen valaki aki előtt nem kell titkolóznom.
2020. szept. 20. 21:46
37/51 anonim válasza:
36 vagyok. Szerintem ne így fogdd fel, hogy titkolóznod kell, meg szerepet játszani. Mindenkit más témakörök érdekelnek, mindenkinél van egy egyedi kombináció, és ha két embernél ezek között van átfedés, akkor ők tudnak barátkozni. Most ha engem érdekel a festészet és a matematika is, de a barátaim közül az egyiket csak az egyik, a másikat meg a másik érdekli, és én ezért az egyikkel az egyikről, a másikkal a másikról beszélek, akkor megjátszom magam? Szerintem nem. Csak nem beszélek vele a festészetről, ha tudom, hogy nem érdekli. Ez így működik, olyan nincs, hogy két embert csak ugyanazok érdekeljenek. Szóval ez annyira nem világnézeti dolog szerintem, az mondjuk egy vallás lenne, ez egy érdeklődési kör. Azt a videót hol láttad, kíváncsi vagyok rá, mi volt rád hatással egy ideig, értem, hogy most már nincs, de azért érdekel.
38/51 A kérdező kommentje:
38. Az lehet viszont a hangulatingadozásomat is el kell viselnie annak aki mellettem van, meg persze eléggé komplikált vagyok és hamar változhat a véleményem. Tor hálózaton keresztül nézegettem oldalakat és ezt egy 4chan szerű oldalon láttam, a borítókép egy megkötözött elefánt volt és azt volt a cím hogy "some bondage" és amikor megnyitottam akkor láttam.
2020. szept. 20. 22:14
39/51 anonim válasza:
Nem nagyon értek hozzá, lehet tök hülye kérdés, de ez a tor izé, ez legális? Hallottam róla, de nem tudom hogyan van ez.
40/51 A kérdező kommentje:
40. Mivel hivatalos keresőmotor nem illegális.
2020. szept. 20. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!