Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most akkor a szalonnazsírral...

Most akkor a szalonnazsírral csepegtetett kenyér egészséges vagy nem?

Figyelt kérdés
Imádok szalonnát sütni nyáron, tavasszal és ősszel amikor jó idő van! A zsírját a paradicsomos-paprikás-hagymás kenyérre csepegtetem, a szalonnát pedig másnap megeszem hidegen. Bizonyos emberektől azt hallottam, h ez nem egészséges étel és megfekszi a gyomrot, más pedig éppen az ellenkezőjét állítja. Most akkor mi az igazság?

#szalonna-sütés
2015. aug. 27. 08:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
64%
Ott van elég érvnek, hogy most is rengeteg 70-80+ emberke él, akik aztán nem foglalkoztak semmiféle pah meg zsírsav stb cuccal és mégis megérték a szép kort. Előtte szintúgy, előtte meg a betegségek voltak a fő okai az alacsonyabb életkornak nem az étel.
2015. aug. 28. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 42/47 anonim ***** válasza:
75%
2015. aug. 28. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 43/47 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó: te egy olyan cikket tényleg komolyan tudsz venni tudományos szempontból, ahol a fogfájást a fog köré tekert vékony csík sózott szalonnával kívánják orvosolni?


Én ezt nem hiszem el.


Az utolsó előttinek pedig annyit üzenek, hogy köszönöm szépen, akkor egyetértünk abban, hogy nem tudsz semmilyen érvet sem, amiért ne lenne egészségtelen. Arról már korábban beszéltünk, a személyes tapasztalat miért nem ellenérv.


Remélem egyszer ti is belátjátok, hogy a saját egészségetekkel játszani nem szórakozás, és bármennyire is finom valami, attól, hogy a Józsi bá' nem betegedett bele, te lehet, hogy bele fogsz.

2015. aug. 28. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 44/47 anonim ***** válasza:
44%
Azt látnák be az emberek, hogy amit a média tol az a méreg...
2015. aug. 29. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/47 anonim ***** válasza:
75%

"Ha annyira káros lenne a füstölès akkor már règ kihalt vna az emberisèg vagy fele ennyien sem lennènk, ugyanis mèg nem volt hűtő meg fagyasztó, minden húst füstölèssel ès vagy sózással tartósítottak. Úgyhogy erről ennyit."


Látom, nagy szakértője vagy a népesedéstudománynak.

A gyomorrák többnyire 50 éves kor felett alakul ki. Amikorra az emberek legyártották az általuk szükségesnek vélt számú utódot.

Vagyis, ha tegyük fel, egyetlen szelet füstölt szalonna elfogyasztása olyan időzített bomba lenne, amitől az ember az 50. születésnapján feldobná a bocskort, akkor sem halna ki az emberiség.

2015. aug. 29. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/47 anonim ***** válasza:
15%
Az a poén, hogy sok tartósítószer olyan dolgokból készül, amiről amúgy az emberek eszébe sem jutna, hogy megegye... de azért megeszik minden nap a bolti kajákkal.
2015. aug. 29. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/47 anonim ***** válasza:

Szerinted aki egészségtudatos életet él, az vesz bolti, tartósított élelmiszereket (vagy inkább termelőtől, kisgazdaságból, piacról vesz, na mit gondolsz,melyik)?


Az idejét nem tudom már, mikor vettem bármi előcsomagoltat is, de a te dolgod, ha te megveszed.


A kérdés viszont a disznózsírról és szalonnáról szólt, és nem arról, hogy más tartósított termékekben mi van.

2015. aug. 29. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!