Most akkor a szalonnazsírral csepegtetett kenyér egészséges vagy nem?
Utolsó: te egy olyan cikket tényleg komolyan tudsz venni tudományos szempontból, ahol a fogfájást a fog köré tekert vékony csík sózott szalonnával kívánják orvosolni?
Én ezt nem hiszem el.
Az utolsó előttinek pedig annyit üzenek, hogy köszönöm szépen, akkor egyetértünk abban, hogy nem tudsz semmilyen érvet sem, amiért ne lenne egészségtelen. Arról már korábban beszéltünk, a személyes tapasztalat miért nem ellenérv.
Remélem egyszer ti is belátjátok, hogy a saját egészségetekkel játszani nem szórakozás, és bármennyire is finom valami, attól, hogy a Józsi bá' nem betegedett bele, te lehet, hogy bele fogsz.
"Ha annyira káros lenne a füstölès akkor már règ kihalt vna az emberisèg vagy fele ennyien sem lennènk, ugyanis mèg nem volt hűtő meg fagyasztó, minden húst füstölèssel ès vagy sózással tartósítottak. Úgyhogy erről ennyit."
Látom, nagy szakértője vagy a népesedéstudománynak.
A gyomorrák többnyire 50 éves kor felett alakul ki. Amikorra az emberek legyártották az általuk szükségesnek vélt számú utódot.
Vagyis, ha tegyük fel, egyetlen szelet füstölt szalonna elfogyasztása olyan időzített bomba lenne, amitől az ember az 50. születésnapján feldobná a bocskort, akkor sem halna ki az emberiség.
Szerinted aki egészségtudatos életet él, az vesz bolti, tartósított élelmiszereket (vagy inkább termelőtől, kisgazdaságból, piacról vesz, na mit gondolsz,melyik)?
Az idejét nem tudom már, mikor vettem bármi előcsomagoltat is, de a te dolgod, ha te megveszed.
A kérdés viszont a disznózsírról és szalonnáról szólt, és nem arról, hogy más tartósított termékekben mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!