Melyik az a liszt amiből érdemes kenyeret sütni? Vagy melyik kenyeret érdemes megvenni ami normális és egészséges alapanyagokból van? A ami fontos a szervezet számára!?
Figyelt kérdés
nem vagyok jártas ebbe de szeretnék olyan kenyere venni vagy sütni ami nem hizlal annyira de legfőképp egészséges legyen.tapasztalatokat és tanácsokat várok!köszönöm előre is2015. márc. 10. 11:22
1/1 anonim válasza:
Egyik kenyér sem hizlal.
Én keverni szoktam a liszteket, általában graham, tk búzát, tk rozst, tk tönkölyt, sima tönkölyt, durumot, sima rozslisztet szoktam használni. Vágott diót, mogyorót, tökmagot, szezámmagot, lenmagot is szoktam belerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!