A szervezet lúgosítása tényleg annyira hatásos, vagy csak egy jó marketingbe bújtatott hatalmas kamu az egész?
A szervezet sav/lug egyensulya letezik es ugyanolyan fontos az egyensuly fenntartasa, mint a normalis vercukor szinten tartasa. A drasztikus sav/lug valtozas (csakugy mint a vercukor kronikusan melyre sullyedese) komat okozhat.
Pl. a sok cukros etel savassagot idez elo a testben.
A test, hogy kiegyenlitse, lugositani fog. Ha nem viszel be lugos kajakat, a sav asvanyi anyagokat fog kivonni (fogak, csontok) es ezzel lugosit. Ezert fontos elegendo kacium/magnezium stb. fogyasztasa etelekkel illetve vitaminokkal.
Gulgi megmondja mi lugosit, felesleges lugosito termekekre extra penzt kiadni. Pl. a citrom, savas ize ellenere lugosit. Nem attol lugos vmi hogy milyen az ize, hanem hogy a gyomorban milyen hatast valt ki.
A szodabikarbona is pl lugos. Meg a kefir. Ezert erzed ugy hogy pl. gyomorsav tultengest enyhiti ezek fogyasztasa.
A PH csoda konyv altudomany. Altudomany, mert "tudomanyos alapok" felremagyarazasaval vezeti be az un. "Uj biologia" tanait. Ez arra jo, hogy konyveket, de legfokepp tapkiegeket lehet eladni.
Itt olvashatsz rola pl.:
Ettol fuggetlenul van szervezet sav-bazis egyensulya, de a testfolyadekok ph-ja erosen szabalyozott a tudo es a vese altal. MAgyarul nem savasodsz es nem lugosodsz, kiveve a vizelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!