Titeket is idegesítenek a nem reggeliző emberek?
Az is egészséggel kapcsolatos nem?:DD
Egyébként meg attól,hogy nektek működik ez az étrend,még másnak lehet,hogy nem.Ugyanez a helyzet a gyógyszerekkel,van akinek hat,van akinek nem és van akinek árt.
Mellesleg itt egy régi példa arra,hogynem feltétlenül az néz ki jól,aki "egészséges",amint mondtam GENETIKAI ADOTTSAG az egész.
Nem akarok már veled vitatkozni,ha Isten mondaná ezeket neked,te akkor is a saját hülyeségedet fújnád.Képtelen vagy belátni más igazát,mert szűk látókörrel rendelkezel.Sajnos egyre többen ebben az országban.
fogadd el hogy az anyád nem éhes reggelente és inkább ne okoskodj.
HA NEM ÉRDEKEL MIT ÍR KI A VÁLASZOLÓ AKKOR NE KÉRDEZZ
Kedves kérdező!
Kérhetnék egy szívességet? Csak úgy hasra ütésre kérlek mond el a véleményedet rólam a következők alapján. Hogy vajon most hogy nézhetek ki, suliban a tesin, de akár a többi órán mekkora lehetett a teljesítményem, és hogy hányszor lehetett emésztési problémám/betegségem egy évben:
Általános iskolában 8 éven át nem reggeliztem. Az első 4 évben vittem magammal 1 liter teát, de már ahhoz sem volt kedvem. Suliban nem voltam ebédes ergó minden napom (reggel 7-től számolva) 6-7 órányi "éhezéssel" indult. Talán innen származik az is, hogy a mai napig gyorsan már már habzsolva eszem.
Ez a széria kitartott a középsuliban is. Idén leszek 10-es. Az elmúlt 5-6 évben az a szokásos, hogy naponta kb. 2-szer étkezem, de akkor nagyon. A vacsorát sose hagyom ki. Persze ehhez hozzájön még a min. heti egy váratlan szemét kaja (cukros italok, cukros kekszek/sütik stb. de inkább az üccsik amiből 1 hét alatt 2 liternyi is)
Csupán az étkezési szokásaim alapján, mit gondolsz rólam, azontúl, hogy hülye vagyok, amiért ezt csinálom magammal? Ha kell még info, kérdezz nyugodtan.
"Én csakis olyasmiről beszélek amiről testközeli tapasztalatot szereztem. Ezt tartom egyik pozitív tulajdonságomnak."
És mi van mások ellentétes tapasztalataival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!