Titeket is idegesítenek a nem reggeliző emberek?
Öreg az orvosnál.Ezt úgy mondod,mintha valami paradoxon lenne.Nem tudom ,én úgy tudtam az öregek szoktak betegek lenni inkább,nem a fiatalok.:D
Nekem minden egészséges életmódot élő ismerősöm betegségekkel küzd, főleg emésztési problémákkal,tápcsatorna megbetegedéseivel.Komolyan mondom, hogy mindegyik.Az egyik még a falatot is megrágta 30x mielőtt lenyelte.Szerintem elkényelmesedik az ilyeneknek a szervezete,és utána a legkisebb problémákra túlságosan érzékenyen reagál.Akik meg átlagosan esznek vagy picit egészségtelenül,azoknak meg megszokta a szervezetük és nem készül ki, ha picit zsírosabb tejet isznak vagy hasonló.
Képzeld el tudom, de attól még ugyanúgy felviszi a cukrot. :P Egy cukorbetegnek egy almával vagy barackkal is vigyáznia kell.Orvostól tudom.Ja és nem tudom mennyire nézel ilyen oldalakt,de a banán szigorúan tiltott fogyókúráknál,helyes étkezésnél pedig napi 1 ajánlott.Nem fél kiló,te jó ég.
Én egyébként fehérje alapú étrenden vagyok, ami tojásból,spenótból,zöldségekből,csirkemellből és halból áll alapvetően.De én nem az egészségem miatt csinálom,hanem hogy ne hízzak el.Ja és heti 3x-4x járok konditerembe,kifejezetten izmosodni,nem pedig fogyni. Ja és ha úgy van mekit is eszem és dohányzom is.Az meg nekem olyan mindegy, hogy ki mit eszik és mit iszik.:)
A zavar a te fejedben van.Nem Norbiék rokona vagy véletlenül?Az ő szokásuk az elhízást,egészségtelen életmódot az ördög műveként hirdetni.Ja és ők próbálnak meg mindenkit egészséges életmódra terelni is.:D
Törődj a magad dolgával vagy tanulj dietetikusnak ott kiélheted ezt a minden lében kanál természeted.
Ja és írkálhatsz itt az étrendedről nagyon nem érdekel.úgysem fogom elolvasni.:P A pedofilokról meg annyit, hogy az egy betegség és
Csak azért veti meg a társadalom őket, mert gyermekeknek ártanak lelkileg és fizikailag is.Én sajnálom őket,és azt is,hogy olyan trauma érte őket,ami miatt ilyen emberek lettek.
kérdező! vagy totál tudatlan vagy, vagy csak leszarod hogy a válaszolók mit mondanak.
" Aki rákos lesz, az nem evett egészségesen.
Kivétel csak az ha valaki radioaktív helyen
tartózkodott hosszabb ideig, sugárzásnak
volt kitéve. "
aki egészségesen kajál az is ugyanúgy lehet rákos mint az, aki nem úgy eszik. a radioaktiv sugárzásban ha valaki hosszabb ideig tartózkodik az előbb murdel meg, minthogy rákja keletkezne.
Te is olyan vagy, mint sokan mások. valamit elgondolsz, van egy nézeted amit még akkor se vonsz kétségbe amikor más bebizonyitja, hogy nincs igazad.
Mondjuk nekem édesanyám cukorbeteg és amikor evett egy fél! barackot ,már 9es volt a cukra.
Alkat függő,attól mert te nem vagy hízékony.Van ,aki majdnem mindennap gyors kaját eszik, mégis 50kg vasággyal.Igen is hízlalnak,ha én ennék ilyet már rég cukorbeteg lennék és a rengeteg szénhidráttól gurulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!