Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Titeket is idegesítenek a nem...

Titeket is idegesítenek a nem reggeliző emberek?

Figyelt kérdés
Például anyám is, egyszerűen képes reggeli nélkül elmenni a munkahelyre és még csak nem is időhiány miatt. Ma 10-től dolgozik, kb 2 órája ébren van, ajánlgatom itt neki az egészségesebbnél egészségesebb dolgokat de nem.:( Persze kávé, cigike, számítógépezés az megy. A minimum az lenne, hogy legalább elkezd felkelés után vizet kortyolgatni a hidratálásért. Idegesít mikor valaki így kizsigereli a testét, ráadásul rokon. Aztán csodálkozik, hogy miért ráncos a bőre.:( Ezen nincs mit csodálkozni. És 2 nap alatt és egy bizonyos kor felett már nem is lehet helyrehozni.

2014. aug. 4. 08:50
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
:D hehe, ennyi erővel akkor a pedofilok iránt is empátiával kellene hogy viseltessek, mert erről is nehéz ám leszokni, meg mondhatjuk azt is hogy ez meg ráadásul betegség is, szeeegéény pedofilok ;( A cukorbeteg utána néz, hogy mit ehet, akkor eszik helyette grapefruit-ot, vagy több zöldséget. Megint írtál amúgy hülyeségeket.. Hihetetlen milyen kavar van az emberi fejekben.:(( Tudod mi az a gyümölcscukor és miben különbözik a többi cukroktól..? Írjj már le egy mintaétrendet lécci ami szerinted egészséges. Cserébe én is leírom az enyémet, okszi?
2014. aug. 4. 09:35
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

Öreg az orvosnál.Ezt úgy mondod,mintha valami paradoxon lenne.Nem tudom ,én úgy tudtam az öregek szoktak betegek lenni inkább,nem a fiatalok.:D

Nekem minden egészséges életmódot élő ismerősöm betegségekkel küzd, főleg emésztési problémákkal,tápcsatorna megbetegedéseivel.Komolyan mondom, hogy mindegyik.Az egyik még a falatot is megrágta 30x mielőtt lenyelte.Szerintem elkényelmesedik az ilyeneknek a szervezete,és utána a legkisebb problémákra túlságosan érzékenyen reagál.Akik meg átlagosan esznek vagy picit egészségtelenül,azoknak meg megszokta a szervezetük és nem készül ki, ha picit zsírosabb tejet isznak vagy hasonló.

2014. aug. 4. 09:39
 23/55 anonim ***** válasza:

Képzeld el tudom, de attól még ugyanúgy felviszi a cukrot. :P Egy cukorbetegnek egy almával vagy barackkal is vigyáznia kell.Orvostól tudom.Ja és nem tudom mennyire nézel ilyen oldalakt,de a banán szigorúan tiltott fogyókúráknál,helyes étkezésnél pedig napi 1 ajánlott.Nem fél kiló,te jó ég.

Én egyébként fehérje alapú étrenden vagyok, ami tojásból,spenótból,zöldségekből,csirkemellből és halból áll alapvetően.De én nem az egészségem miatt csinálom,hanem hogy ne hízzak el.Ja és heti 3x-4x járok konditerembe,kifejezetten izmosodni,nem pedig fogyni. Ja és ha úgy van mekit is eszem és dohányzom is.Az meg nekem olyan mindegy, hogy ki mit eszik és mit iszik.:)

A zavar a te fejedben van.Nem Norbiék rokona vagy véletlenül?Az ő szokásuk az elhízást,egészségtelen életmódot az ördög műveként hirdetni.Ja és ők próbálnak meg mindenkit egészséges életmódra terelni is.:D

Törődj a magad dolgával vagy tanulj dietetikusnak ott kiélheted ezt a minden lében kanál természeted.

2014. aug. 4. 09:46
 24/55 anonim ***** válasza:

Ja és írkálhatsz itt az étrendedről nagyon nem érdekel.úgysem fogom elolvasni.:P A pedofilokról meg annyit, hogy az egy betegség és

Csak azért veti meg a társadalom őket, mert gyermekeknek ártanak lelkileg és fizikailag is.Én sajnálom őket,és azt is,hogy olyan trauma érte őket,ami miatt ilyen emberek lettek.

2014. aug. 4. 09:52
 25/55 anonim ***** válasza:

kérdező! vagy totál tudatlan vagy, vagy csak leszarod hogy a válaszolók mit mondanak.

" Aki rákos lesz, az nem evett egészségesen.

Kivétel csak az ha valaki radioaktív helyen

tartózkodott hosszabb ideig, sugárzásnak

volt kitéve. "

aki egészségesen kajál az is ugyanúgy lehet rákos mint az, aki nem úgy eszik. a radioaktiv sugárzásban ha valaki hosszabb ideig tartózkodik az előbb murdel meg, minthogy rákja keletkezne.

Te is olyan vagy, mint sokan mások. valamit elgondolsz, van egy nézeted amit még akkor se vonsz kétségbe amikor más bebizonyitja, hogy nincs igazad.

2014. aug. 4. 09:58
 26/55 A kérdező kommentje:
Na akkor a tisztánlátás végett leírom, hogy számomra mi az egészséges pl: REGGELI: víz, vízben főtt zabpehely, alma vagy: víz, datolya vagy banánturmix zabtejjel vagy mandulatejjel. TÍZÓRAI: pár szem héjában sült krumpli (egy nappal előbb elkészítem vagy kora reggel beteszem sülni így munkahelyre is elvihetem) vagy: aszalt gyümölcs (nem kénezett!) vagy natúrjoghurt vagy sali, EBÉD: víz!! csirkemell, rizs saláta darabkákkal, erős pistát is eszek hozzá vagy chilli paprikát. vagy spenót főtt tojással vagy teljes kiőrlésű tészta/spenótos tészta bio paradicsomszósszal. VACSORA: főtt tojás teljes kiőrlésű barna magvas kenyérrel, citromos víz, előtte vagy utána zöldségturmix: saláta levelek,citromkarikák (héja nélkül), víz, 2 répa (mosott, de hámozatlan), vörös káposzta levelei, esetleg alma összeturmixolva, leszűrve levét meginni. Ehhez néha teszek fokhagymát is, vagy petrezselymet, a lehetőségek tárháza végtelen csak oda kell figyelni, kreatívnak kell lenni! És még sorolhatnám..
2014. aug. 4. 09:59
 27/55 A kérdező kommentje:
:) Érdekes én egy csomag datolyából meg minimum 3 banánból készítek turmixot magamnak minden egyes nap és nem hízom egy grammot sem, ez egy tévhit. Viszont nő a hajam meg a körmöm mint a gomba, és nincs narancsbőröm.. na vajon ez hogy lehet?:) Az orvos nem Isten, nem kell mindenről inni a szavait. Tapasztalatból mondom.
2014. aug. 4. 10:02
 28/55 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem édesanyám cukorbeteg és amikor evett egy fél! barackot ,már 9es volt a cukra.

Alkat függő,attól mert te nem vagy hízékony.Van ,aki majdnem mindennap gyors kaját eszik, mégis 50kg vasággyal.Igen is hízlalnak,ha én ennék ilyet már rég cukorbeteg lennék és a rengeteg szénhidráttól gurulnék.

2014. aug. 4. 10:31
 29/55 A kérdező kommentje:
Ez sem igaz. Reggel egy gyümölcsturmix senkit sem tesz cukorbeteggé vagy kövérré!!
2014. aug. 4. 10:33
 30/55 anonim ***** válasza:
És egyébként egy orvos nem hiába tanul 6évig+x évet a szakvizsgájáig.Van akkora tudása, hogy általános igazságokat fogalmazzon meg a tapasztalatokból,nem mellesleg ehhez tapasztalat sem kell.Ezek alapvető tények,amit mindenki tud,aki ilyeneket tanul.Nehogy már egy orvos szavát megkérdőjelezed,csak azért mert kivételesen te nem hízol tőle.
2014. aug. 4. 10:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!