Tele van a péniszem anyajegyekkel, nagyon idegesitenek, a v himvesszőn2 van a zacskon ledig 8, mi tévő legyek?!
Egy fontos kérdés,ezek kiálló,kidudorodó anyajegyek?
-Ha igen akkor magánorvos,sebész azt könnyen le tudja szedni,vágás nélkül,lehámlassza.Add érzéstelenítő injekciót és utána már nem érzel semmit,gyorsan gyógyul,és igen gyors eljárás.Én a lakhelyemtől távol,más megyében csináltattam,amikor unokatesómnál voltam(hátamon volt pár)és 5000 ft/db-ért csinálta a doki,ha nagyobb az anyajegy akkor 7000/db.
Ha viszont a bőrbe lapuló anyajegyről van szó,az gáz,mert azt csak kivágni lehet.
ja a hámlasztás leírom aztán gondold végig,kaptam pár szurit,én úgy gondolom hogy az anyjegyet végig injekciózza vagy talán alá szúr az anyjegynek,de igen vékony tűvel,nem is fájt csak kis nyomást éreztem,majd olyan volt mintha leégette volna a doki,3-4 anyjegyet szedett le és 15 perc alatt végzett is velem.Komolyan nem fájt,ha nagyon zavar akkor a leszedetést is gondot át,de ezzel a módszerrel csak kicsit kiálló,tehát nem a bőrbe teljesen belelapuló anyjegyeket tudnak leszedni.
Gondold végig mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!