Titeket is idegesítenek az ilyen túlbuzgó emberek?
Nekem is van egy detto ugyanilyen osztálytársam. Egy lány legszívesebben kitaposnám a belét :D Neked is ezt ajánlom :D
Csak nem tehet mert fiú vagyok
19/F
ezt dominancia harcnak nevezik kisfiam.
ha béta vagy az csak a te hibád,nem az övék.
Az esetben ha te adsz jó választ és azt kiabálja ő be hangosabban akkor szídd le (vagy fenyítsd). Korodból ítélem hogy 8. osztályos vagy. Ne félj a barátocskádból középsuliban egy talpnyaló lesz majd, nagyon meg fogják hurcolni okkal ok nélkül, ilyen a középsuli, gondolom elbaszott egy gyerek lehet, szóval biztos ez lesz... Ezt a félévet bírd ki.
Csak azért vagyok ilyen kemény, mert nekem a legjobb barátom volt ilyen, csak mire észrevettem már az általánosban ő volt a kedvenc. (általánosban még nem ítélkezünk az emberek fölött olyan mélyen.) Még 2 éve 9 -ben láttam őt, nagyon szét csesztették még fél évnél sem járt de már ő volt az osztály kiszemeltje én meg népszerű lettem mint ahogy te is lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!