Titeket nem idegesítenek az olyan jellegű kérdések, hogy "az emberek miért bizonygatják az ellenkezőjét, ha ez meg ez az igazság"?
Hogy lehet valaki ennyire biztos a saját igazában? Mármint nekem is megvan a véleményem a legtöbb dologról, méghozzá elég határozottan, de ezt olyan lekezelő, vagy nem is tudom milyen dolognak érzem. Olyan mindenki hülye, csak én vagyok okos típusú hozzáállás. A másik dolog, amikor föltesznek egy kérdést, majd megkérdezik, hogy mért mindenki ezt a választ adja, és hogy azt ne írjátok. De hát ha egyszer ez az ellenérv...
Lehet, hogy ez csak engem zavar, de higgyétek el, hogy kulturált vitákra vevő vagyok - élőben is akár, nem csak névtelen oldalakon -, és sok mindenről megvan a véleményem, de ezek szerintem oylan bunkó mondatok, főleg az, amelyik a fő kérdésben van. A másik nem is, csak értelmetlen.
OFF:
Biztos mindenki matematikus és indirekt bizonyít. :)
Amúgy passzolom.
"Különböző emberek vagyunk,más más véleménnyel.És ezzel nem tudsz mit csinálni,el kell fogadni!"
Nem az zavar, hanem ahogy kifejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!