Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, nem vagyok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, nem vagyok már fontos a számára, holott az ellenkezőjét állítja. Mi lehet az igazság?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyok együtt. Az utóbbi időben egész héten egy sort sem ír, annyit, hogy élek-e még, vagy egyéb alap dolgok, a hétvége pedig egysíkú, mert sehová nem visz, még egy utolsó almalére sem ugrunk be soha sehova. Nem vagyok lelkizős típus, de ha valami nyomja a lelkemet és előadom a búmat-bánatomat, vagy megbetegszem, elintézi 2 szóval, és véletlenül sem látogat meg. Ellenben, amikor neki akad gondja, bárhol vagyok, sietnem kell haza msn-re megbeszélni a gubancát, amivel 1,5-2 órákat mindig eltöltünk. Ő kér tanácsot tőlem, de szinte mindet elengedi a füle mellett, és minden mondatomra keresi a cáfolatot. Mellesleg folyton mondogatja, hogy én vagyok számára az igazi, vagy hogy szeret, de mondani mindent lehet, én ezt a tetteiből nem érzem. Képtelen vagyok kiigazodni rajta. Szerintetek miért viselkedik így velem?

20/L, a barátom 21

2009. szept. 17. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát igen, mondani sok mindent lehet, én is mondhatom így anonímban hogy pasi vagyok, attól még nem leszek az. Pedig miért ne mondhatnám? Úgysem tudná ellenőrizni senki.

Mondhatja ő hogy szeret, sablon, bla-bla-bla, hogy továbbra is meghallgasd, meg ugorj neki ha baja van...sztem kihasznál, ha bajban van vagy segítség kéne neki, akkor jó vagy neki, ha neked kéne valami, az már más, oldd meg te. Erről el kéne vele beszélgetned, mondd neki hogy mennyire zavar és hogy úgy érzed hogy a kapcsolatotok rovására megy stb., aztán vagy változtat, vagy nem-ha nem, akkortalán tényleg nem Te vagy neki a legfontosabb.

Üdv:L18

2009. szept. 17. 10:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Sztem ő pont z a fajta pasi aki elvárja,hogy ugráljanak körülötte.Attól még szerethet csak neki az a természetes,hogy ő van a középpontban.Más búja-baja nem érdekli mert a sajátja nagy valószínűséggel sokkal nagyobb probléma.

De ez a kapcsolat halálát fogja okozni.Kérd meg,hogy vegyen erőt magán és változzon meg ha fontos vagy neki mert ez neked így nem jó.Nem csak neki vannak gondjai amin segíteni kell hanem neked is.Ha nem tetszik neki vagy nem tesz semmit el kell hagyni.Nem ő az egyetlen pasi a világon!Ne éld le az életed egy olyan ember mellett aki egoista és minden más fontosabb neki mint te!

2009. szept. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!