Miért nincs egy tökös ember se? Senki nem meri felvállalni, ha valami rosszat tett. Mindenki fatökű.
Megcsinálni megmerik, de mikor jön a "te csináltad?" akkor "én nem!"
Miért ilyen töketlen mindenki? Megcsinálni megmerik, de felvállalni már nem.
Mondok 1 pár példát.
Az osztályban volt egy csaj aki mindig piszkálta a másikat, kiröhögte, beszól neki, ilyesmik. És mikor volt egy osztály fönőki, mikor mindenki elmondhatta mi a baja a másikkal, megkérdezte ez a lány, miért cseszegeti, "mi bajod velem?" akkor az a csaj aki piszkálta mit mondott? "nekem? Semmi! Semmi bajom nincs veled!"
Vagy haverom cigizik, büszke is rá(egészségére) erre mikor otthon megérezte a cigiszagot az anyja és kérdezte, hogy "te cigizel?" akkor tagadta, hogy " nem! Csak a többiek, és átragadt a füst róluk! :)"
Most miért nincs egy tökös ember se, aki kiállna, és bevallaná, ha egyértelmű is, és a vak is látja, hogy Ő volt az, akkor kiállna hogy "igen! Én tettem!"
Miért ilyen sunyi mindegyik, hogy megcsinálni megmeri, de bevallani már nem?
Igen. Nem csinálok olyat, amiért ha felelősségre vonnak, bajba kerülök!
Most már válaszolhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!