Titeket is idegesítenek a nem reggeliző emberek?
Engem azok az emberek idegesítenek, akik még azt is meg akarnák szabni nekem, hogy mikor igyak vizet.
Majd a gyerekednek megmondod, hogy mikor mit és mennyit egyen (egy darabig), másokhoz meg semmi közöd igazából, jobb ha beletörődsz, csak magadat stresszeled.
Te úgy élsz, ahogy akarsz, másokat meg hagyj békén!
:D Ezzel az erővel a banánba is bele lehet kötni.Nagyon sok benne a cukor,cukorbetegek nem is ehetik.Sportolók szoktak edzés előtt megenni egyet,de mindenhol tiltják.A kálium szintje nagy.Ha napi fél kiló banánt vesz,akkor biztos roh@@dt egészséges lesz.:D
Egyébként meg mi közöd hozzá?27 évesen ennyire unalmas az életed?Komolyan azt hittem,hogy valami 15 éves tette fel a kérdést.
A cigi meg más dolog, elég nehéz róla leszokni,ha meg nem jártál még abban a cipőben vagy nem volt még függőséged,akkor fogalmad nincs,hogy mennyire kíméletlen procedúra, pláne ebben a stresszes világban.Egy kis empátia igazán lehetne benned ennyi idősen.Mondani könnyű...
Ismerős, engem az zavar a legjobban, hogy dohányoznak. Húgom is onnan tudom, hogy felébredt, hogy hallom, ahogy majd' kiszakad a tüdeje, annyira köhög ...
Régen pedig nem ennyi volt az átlagéletkor ... rengeteg öreg van az orvosnál, ilyen-olyan bajokkal. Biztos nekik is jót tett az egészségtelen életmód ... Minden "bezzeg ő is megérte a 80-at és kutya baja" emberre jut vagy 10 komoly beteg öreg.
Uramisten.:D Talán orvos vagy? Nekem radiológus,onkológus ismerőseim vannak.Az egyiknek a felesége halt meg tüdőrákban,full egészséges életmód mellett.Az onkológus meg bagózik napi 2dobozzal még sincs semmi baja.Én is egészségügyi területen tanulok, úgyhgy kislány ameddig halvány lila gőzöd nincs a genetikáról, légyszíves ne dumálj már arról, hogy csak az lehet rákos, aki egészségtelenül él.
Ostoba vagy és szűk látókörű.
Ugyanilyen példa még,hogy vannak hízékony emberek, vannak vékonyabbak,sok evés mellett is.A sok betegség,a rákot is okozhatja genetika,függetlenül az életmódtól.Persze egy dohányos hajlamosabb rá,mint egy nem dohányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!