Titeket is idegesítenek a nem reggeliző emberek?
Nem. Nekem a reggeliző emberektől viszket a tenyerem:-D
Viccet félretéve. Mindenki azt csinál amit akar.
Ideje beletörődnöd, hogy nem formálhatod az egész világot a saját ízlésednek megfelelőre. Felnőtt emberekről van szó, azt csinálnak, amit akarnak, ne akarj megszabni dolgokat másoknak. Elmondhatod nekik a véleményed, felhívhatod a problémákra a figyelmüket, de a döntés az övék.
Emiatt ne emészd magad, főleg ne legyél ideges.
Nagyon igazad van. Tényleg idegesítő, hogy egy számunkra fontos ember tönkre teszi magát. Ráadásul egyértelmű dolgokat nem tudsz megértetni Vele, amit Magától tudnia kellene. Úgy vagyok vele, hogy talán, ha minden nap elmondod, vagy megpróbálod Elé tenni (bár szerintem már próbáltad)
Huszonévesen én sem reggeliztem. Délután 1-ig 1 cappuccino és egy kakaó volt amit fogyasztottam, vizet persze nem....
Annyira megszoktam, hogy egy évembe telt, míg rá tudtam állni a reggelizésre. Fokozatosan kezdtem egyre korábban enni, mindaddig, amíg jól nem esett.
A legrosszabb a lelki oldala (szerintem) magam tapasztalat az, hogy én milyen ügyes voltam, szép voltam, okos voltam, akkor, amikor nem reggeliztem.... És nagyon sok magyarázat sem volt elég ahhoz, hogy ne csináljam évekig.
A cigiről lemondani majdnem 10 évembe telt....
Most vagyok 37 és én úgy érzem, hogy 45-nek nézek ki.... 34 évesen abbahagytam a cigit és 25 éves korom óta reggelizem és mostanság 2-3 liter tiszta vizet iszok. Hát nem mondom, tényleg egy idő után szinte visszafordíthatatlan. Energiám zéró....
Jajj engem meg az ilyen okoskodó,egészség mániás emberek az irritálók, akik mindenkire rá akarják erőltetni az akaratukat.Ismerek olyat, aki szintén ezzel van megáldva mégis annyi baja van, mint egy 80 évesnek és olyat is,aki meg "egészségtelenül" él és olyan jó formában van,mint egy 20-30 éves.Én sem mindig reggelizek, mert nem kívánom a kaját sokszor reggel.Sőt van, hogy elfelejtek enni egész nap. De nekem még sosem volt semmi bajom, se egy megfázás, se semmi.Majd te úgy neveled a gyerekeidet,ahogy akarod és a saját testeddel is úgy bánsz, ahogy akarsz, de ne szólj már bele felnőtt emberek életébe.
Más felől meg megértem, hogy jót akarsz, csak rosszul csinálod.A felnőtteknek már bevett szokásaik vannak.De ne aggódj genetika az egész.Egy tesi tanár ismerősöm pl. Sosem dohányzott,sportolt,egészségesen evett, mégis most élet-halál között lebeg rosszindulatú daganat miatt.
Normális ember felkelés után nem kortyolgat vizet. Kávét iszik, esetleg reggelizik, De ha nem, akkor sem lesz semmi baja.
Engem az ilyen "egészségmániások" idegesítenek. A legtöbbjük 40 évesen betegebb, mint azok a 80 évesek, akik kint a kertben dolgoznak, de hagyományosan esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!