A hímvesszőm tövénél pattanásszerű pöttyök vannak és már nagyon idegesítenek, hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy esetleg elmenjünk ezzel bőrgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 21:12
2/7 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy azok csak fordyce pöttyök? Először ennek nézz utána! Ha ilyenek, akkor azokat nem kell kezelni és nem tekintik betegségnek. Ha esztétikai okokból téged mégis zavarna, magánrendelésen eltávolíthatóak.
3/7 anonim válasza:
Amúgy ha elmész vele magánorvoshoz, ott is szükség lesz a szüleid beleegyezésére a beavatkozáshoz, ha még nem vagy 18! A szüleidnek pedig ugyan így mondd el, ahogy most leírtad! Ha úgy könnyebb, először beszélj apukáddal!
4/7 anonim válasza:
Annyit kell mondania,hogy viszket neki... És már nem kell a beleegyezés ilyen esetben. Csak zsozsó.
5/7 anonim válasza:
14 év felett csak műtéthez van szükség a szülei beleegyezésére ;)
6/7 szamo77db válasza:
Ha ilyesmiről nem tudsz beszélni a szüleiddel, az borzasztó! Tudom, mert nálunk sem hangzott el soha egy szó sem a nemiséggel kapcsolatban. Hiába serdültem, ilyen téren nem foglalkoztak velem. De a te korodban egy ilyen problémának egyedül nekivágni, az szörnyű. Talán van egy idősebb unokatesó, egy jó barát, aki elkísér. Ha az én fiam lennél, olyan lenne köztünk a kapcsolat, hogy már rég megbeszéltük volna a dolgot és természetesen elkísérnélek az orvoshoz! Jó egészséget neked!
7/7 anonim válasza:
A leirás szerit ezek fordyce pöttyök ,nagyon sok fiunak van ilyen,ezzel nem kell foglalkozni.Nem kell ezzel magán orvoshoz menni ,mert az nagyon sokba kerül.Egyedül is mehetsz a bőrgyógyászhoz ,még beutaló sem kell,csak taj kártya .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!