Titeket is idegesítenek ezek az anticigisek itt a gyakorikérdések.hu-n?
Igen idegesít. Szeretnek Istent játszani.
Nemrég buszmegállóban egy fehér golyóstollat vettem elő, hogy valamit feljegyezzek. Egy zöld izé rögtön köhögőrohamot kapott a közelemben, amikor meglátta a fehér rudat a kezemben. Az ember már csak ilyen.
A passzív dohányzásból bekövetkező tüdőrákok számát hogy a bánatba tudják kiszámolni, az is egy rejtély.
igen, idegesitenek, mert igazsagtalanok es elvakultak, szinte mintha a vallas temakorben olvasnam az elvakult hivoket. nem tudom, mibol gondoljak, hogy attol, hogy dohanyzom, bunko is leszek, es "az orruk ala fustolok", vagy eldobalom a csikket. idegesit, hogy altalanositanak.
az meg, hogy egeszsegtelen ram nezve, teljes mertekben maganugyem, annyi adot fizetek a cigaretta utan, hogy nem az o penzukbol fognak gyogyitgatni, ha arra kerulne a sor.
Ajánlom figyelmetekbe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__285773..
kedves gpotter
Én arra voltam kíváncsi hogy amikor itt a gyakorikérdések.hu-n írogatnak össze-vissza arról mi a véleményetek,és nem arra voltam kíváncsi hogy a hétköznapi dohányos életről mit kérdeznek!Az már az ő magánügyük hogy feljön a cigiszag.
Mit lehetne ezek ellen tenni?
Nekem semmi ötletem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!