Titeket is idegesítenek ezek az anticigisek itt a gyakorikérdések.hu-n?
Én ezt a linket imádom,valaki szinte mindenhova odateszi:
De szerintem ez már inkább vicces:D
nem dohányzom, de az antidohányosok jobban idegesítenek, mint ha valaki mellettem cigizik :D igazából nagyonritkán, havonta 1-2 alkalommal van, hogy zavar, ha pl valaki a zebránál várakozó tömeg közepén rágyújt, de szerintem az az ember sem a dohányzástól lesz bunkó, mindig is volt sok rohadt bunkó gyökér, lesznek is, de annak semmi köze a dohányzáshoz.
én is láttam már olyan kérdéseket, hogy az utcán ráfújta valaki a füstöt, és most akkor tüdőrákban kell-e meghalnia, stbstb..:D a megrögzött antidohányos rosszabb mint bármi más :D
Én nem cigizek, és amíg a dohányzás nem élvezet, hanem rutin, addig nem fogom tolerálni.
Élvezet lenne, ha este a sör mellé szívná el az ember a 2-3 cigijét, és nem remegve várná a reggelt, hogy rágyújthason.
Érdekes, a sörkedvelők kibírják a műszak végéig, és akkor sem kapnak ideggörcsöt, ha 1-2 nap kocsmázás valamilyen ok miatt kimarad. Ezzel szemben egy erős bagós már akkor a plafonon van, ha délig nem gyújthat rá. A kokós is kibírja estig, vagy ha kimarad egy-két nap. (Stohl sem szívhatott minden nap, a fél év zárkát is ki kellett bírnia koksz nélkül, mégsem kapott idegbajt.) Mégsem tekinti senki sem az erős dohányosokat drogfüggőnek.
Amíg van egy csomó tapló dohányos, aki megkérdezés nélkül gyújt rá holott mellette állnak közvetlenül (buszmegállóban ez már tilos, de szabadtéri koncerten sajnos nem), utána meg a földre dobja a csikket (aszfalton és nem földön) addig a kemény tiltások és a beszólások híve vagyok.
Amíg a 18 éven aluliak itt azután érdeklődnek, hogy hogy tüntetessék el a cigiszagukat, ahelyett hogy arról érdeklődnének, hogy hogyan beszéljék le a barátaikat arról hogy rágyújtsanak, addig antidohányos leszek.
Amíg a 18 éven aluliak olyan helyeket keresnek, ahol kiszolgálják őket cigivel, és nem alternatívákat keresnek a cigizés helyett, addig beszólgatok.
Amíg a dohányosok megsértődnek a beszólogatásokra, és nem ismerik el, hogy függők lettek, ellentétben az alkoholistákkal és a drogosokkal, akik azért elismerik, addig utálni fogom a cigarettát.
Amíg a lányok közel fele dohányzik, addig üldözöm a dohányzást. Jó, választhatnék nemdohányzó lányt is, de a másik 20 paramétere a párválasztásnak éppen elég, nem kellene még egy 21. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!