Amúgy létezik olyan, hogy atipikus anorexia? Ha igen, 18.1 bmi vel az vagyok? Vagy ez így mit jelent? A doki ezt állapította meg..Szerintem rohadtul nem vagyok az nem úgy nézek ki..Lent írok pár adatot
Hát az a baj a cukorral, hogy rohadt egészségtelen. Sajnálom, hogy tőlem kellett meg tudnod 🤷🏻♀️.
Elképzelni is megerőltető, hogy milyen az az ember aki a másikra ilyet ír..Magadat minősíted.
"igazad van"
Tudom. Sajnállak. Majd jobban leszel.
A súlynak semmi köze az étkezési zavarhoz. Az vagy. Én is atipikus anorexiát kaptam mint dg, mert a "súlyom" jó volt - csak éppen éheztettem magam és rettegtem enni, számoltam mindent, megvontam magamtól ételcsoportokat és sorolhatnám.
Beteg vagy akkor is, ha szerinted nem.
11-es, a cukros egy tök értelmes választ írt, te meg kioktatod és lesajánod. Inkább ezen gondolkozz el, mert ha már most ilyen a modorod, ez csak rosszabb lesz.
Ráadásul a cukor nem egészségtelen, sajnálom, hogy tőlem, egy dietetikustól kell megtudnod...
19) De nem is egészséges. Fix puskázással mentél át a vizsgán.
Amúgy nem fogom túl filozofálni, te is tudod ha tényleg az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!