Ha esetleg anorexiás vagy / voltál... Amikor visszatértél a rendes étkezéshez milyen intervallumban ettél és miket ettél?
Dietetikushoz elmentem - ez alap volt - és az általa írt étrenddel.
Először csak 800 kcal, két-három nap múlva már 1000, 1500, a második héten 2500 és utána 3000 minimum.
Nem írom le, miket, mert az NEKED pont semmilyen infót nem ad.
Elmész étkezési zavarral foglalkozó orvoshoz, szakemberhez és ő ír egy nagyjábóli szeméylre szabott étrendet (3 főétkezés, 3 snack az alap)
Én anno 2000 kalóriával totál stagnáltam a recovery alatt, szóval a 3000-3500 az feltétlenül kellett a heti 7-800 gramm hízáshoz.
Ezzel nagyjából 3,5 hónap alatt jött fel 13 kiló, és még akkor sem értem el a BMI-m alsó határát.
A normális súlyom eléréséhez - ami 20 kg-val több, mint a legalacsonyabb volt anno - kb félév kellett.
Én voltam anos és b-s is, aztán kiderült h ezek súlyos bélbetegségekhez vezettek és végül emiatt kellett elindulnom a gyógyulás útján....
Én anno mindig naturjoghurtot és almát ettem illetve reggel sose tudtam enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!