Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy egy kisebb...

Miért van az, hogy egy kisebb lányt, aki még nem menstruál, felvilágosít az anyukája, egy nagyobbat meg nem?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés a Barátok közt-ről jutott eszembe. A kis Luca, aki még nem menstruál, többet tud mint a nagyobb Timi. Timi meg is ijed, hogy mi történik vele.

2012. máj. 19. 08:43
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim válasza:

Ez mondjuk elég fura tény.Luca 1évvel fiatalabb,és én is pont azon gondolkoztam,hogy Timi hány éves lehet.Amúgy a hozzászolásokat olvasgatva:Tuti nem 11éves az aki irta,és igaza van az utolsó válaszolónak talán ha 199x-ben volt 11éves.Amúgy biológia nem 5.-től van hanem 7.-től.5-6.osztályban természetism. van,amiben 6.osztály végénél tanulnak felületesen(kb. 5óra ereéig)az emberi testről.biosz 7-8.-ban van de 8.-ban tanulnak csak az emberről,és annak a tk-nek is a legutolsó témája a férfi és nő(benne a menstruáció is).Amúgy hava fejlődik a világ,9éves kislányok már menstruálnak?Jó,hogy nem mindjárt 5évesen :/ Akkor már 3.-ban elkezdhetnék a biológiát.Amúgy én a legtöbb dolgot a suliból tudtam meg(otthon nem sokat),és mikor megjött akkor nem voltam megijedve,meg semmi.Felvilágosító óra nekünk elösször 6-ban volt,na de ha már valakinek 4.-ben megjön akkor az már **** a felvilágosító órát.

14/L

2012. máj. 20. 17:05
 42/52 A kérdező kommentje:
Pont azért kéne az anyukáknak beszélni a lányokkal, mert mire iskolában tanulnak róla, addigra más sok kislány régen menstruál. Egyébként amikor én jártam iskolába a 80-as években, akkor 7. osztályban tanultunk a nemi szervekről és a menstruációról. Egyébként én fiú vagyok, és 9 éves korom óta van olyan lány barátom, akivel mindent megbeszéltünk. Még az intim dolgokat is.
2012. máj. 20. 17:10
 43/52 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg most vagyok 11/L.Miért olyan nehéz elhinni?? :)

11/L

2012. máj. 20. 17:22
 44/52 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért, mert 11 évesen nem így ír egy gyerek.
2012. máj. 20. 17:24
 45/52 A kérdező kommentje:
Kedves 17:24-es Válaszoló! Én a 11 éves lány védelmébe kelek. Olyat még nem hallottál, hogy valaki szellemileg is érettebb a koránál?
2012. máj. 20. 17:27
 46/52 anonim ***** válasza:
De. Csak miután nem egy 6 és 14 év közötti gyerekkel találkozom a munkám során, nem nehéz felismerni, hogy a válaszadó mégcsak nem is gyerek.
2012. máj. 20. 17:29
 47/52 A kérdező kommentje:
Én hiszek a 11 éves lánynak!
2012. máj. 20. 17:32
 48/52 anonim ***** válasza:
36%

Jó, részletes leírást kérsz?

Váll alá érő, sötétbarna hajam van, és szemüveges vagyok.

Dabason élek, a II.Rákóczi Ferenc Általános Iskolában tanulok és 5.a osztályos vagyok.Jól fogalmazom, legjobb olvasó vagyok az osztályban.Elolvastam többször is a Harry Potter összes részét, valamint szeretek lovas könyveket olvasni.Így nagyon gazdag a szókincsem, néhány éve a szöveges értékelésemben meg is jegyezték.Öhm...matematika és testnevelés nem a kedvenvócem, de azért jó.ECDL vizsgát fogok letenni.Három hosszú utcányira lakom a sulitól.Szeretek történeteket írni.Ja, és kifelejtettem: 11,5 ÉVES VAGYOK! =D

11/L

2012. máj. 20. 18:44
 49/52 anonim ***** válasza:
55%

45

"Olyat még nem hallottál, hogy valaki szellemileg is érettebb a koránál?"

Na az nem te vagy, az biztos...

2012. máj. 20. 19:11
 50/52 anonim ***** válasza:
55%

Jó, én sajnálom, hogy nem hiszitek el, hogy 11 éves vagyok, de nem fogok könyörögni.Azért ha választ írok kérdésre, biztos, hogy nem úgy fogom leírni, hogy tele van hibával.

Eléggé elszomorító tény, hogy vannak ilyen szülők, de most mit lehet tenni? :) A kis Timike lehet 9-10 éves, mert sok esze nincs...Csókolózni akar, ja és hogy jobb ízű legyen a szája, epres szájfényt tesz rá.Én biztos egy-két pofont adnék, hogy térjen észhez.Kis liba...Esze az nincs, de pasizni az már megy.

2012. máj. 20. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!