Ha valaki nem menstruál annak nincs peteérése?
Valószínű nincs, de semmit se lehet biztosra venni. Az étkezési zavarosok között is igen gyakori a nem kívánt terhesség mivel az alacsony súlyuk miatt hol megjön hol nem, így azt gondolják nem eshetnek teherbe minek védekezni. Oszt ha éppen úgy hozza a sors...
Amúgy az ismerősöd ritka hülye...
Hát egyszer elment nőgyógyászhoz ott azt mondták nem tudják mitől van és azóta nem volt... Endokrinológushoz küldték oda nem ment.
Igazából csak azért érdekel mert most attól fél h terhes... -.-
Hogy valahogy az előváladékból jutott bele ( állítása szerint a barátja egyszer sem tette be neki )
De nem tudom megnyugtatni mert én sem tudok erről semmit
Terhességi teszt minden patikában van és mindenki ideiglenesen megnyugothat. A fején kéne segíteni, hogy megáldják még pár IQ ponttal, mert rohadt sok baja lehet abból, ha nem kezelik a hormonális zavarait. A hormonrendszer feladata a fnntartás, ha azzal gondja van mindennel problémája lesz. Vedd rá, hogy sose lesz nyugodt ha ez így marad és tényleg tolja el a seggét endokrinológushoz. Nem is értem hogy lehet ennyire nemtörődöm a saját egészségével kapcsolatban...
Olvasgassátok kicsit a hipofizis.hu-t, talán az motiválóan hat kicsit a számára.
Ha két éve nincs vérzése, akkor peteérése sincsen. Ez ne azt jelenti, hogy soha nem is lehet neki, de gyakorlatilag most meddő.
Menjen endokrinológushoz.
ez biztos?
mindenféleképp elrángatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!