A férfiak tényleg megérzik ha egy nő menstruál? Úgy is ha tisztálkodik rendesen?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 14:00
1/19 anonim válasza:
Nem hinném, mivel nem próbálkozna akkor ha tudná, mindig mondanom kell.
3/19 anonim válasza:
ezt csak én nem értem?? :D szóval h szagra érzik?? vagy mi??
4/19 anonim válasza:
Szerintem nem érzik meg.Csak,ha feltűnően viselkedik a nő,például látszik,hogy fáj a hasa.
5/19 anonim válasza:
Ők nem, de a kutyák igen.
Ha ovulálsz, azt viszont látják. (állítólag)
6/19 anonim válasza:
Nem tudom, nekem öcsém mindig tudta, azt mondta olyankor sokkal hamarabb felkaptam a vizet minden szirszarra.
7/19 anonim válasza:
Ha valaki utána olvas,akkor tipikus jellemzó ilyenkor a karikás szem is...+sokaknál az idegbajosság,hisztisség...
8/19 anonim válasza:
Nem érzik meg.
Párom is csak onnan tudja mert a fohamzásgátló miatt órára pontosan jön meg és múlik el.
9/19 anonim válasza:
Ha betétet használsz, és nem cseréled elég sűrűn ill. nem tisztogatod magad sűrűn, akkor érezhető szagról. Főleg nyáron.
10/19 anonim válasza:
ma 14:10
A kutyák nem látják,hanem érzik.Sokkal kifinomultabb,erősebb a szaglásuk mint az embernek,és már messziről megéreznek olyan szagokat amit mi emberek nem.Így érthető ha a kutyák érzik..
A férfiak nem érzik meg.Esetleg egyéb tünetekből rájön 1-2 férfi,hogy a feleségnek/barátnőnek éppen megvan,de nem érzik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!