Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A férfiak tényleg megérzik ha...

A férfiak tényleg megérzik ha egy nő menstruál? Úgy is ha tisztálkodik rendesen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 14:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem alapból érezhették a férfiak, csak mára elvesztették az ilyen képességeiket. A mai embernek már nem olyan jó a szaglása. Pl. egy kutya biztos kiszagolja az ilyet, akkor is, ha valaki napjában 5x fürdik és tampont használ. Mivel egyes szerv betegségeit is kiszimatolják, bizonyított.

Szóval nem tudhatjuk, ha nem lennének ennyire eltompulva az érzékszerveink, mikre lennénk képesek.

2012. márc. 31. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Hát én nő vagyok,de még én is néha megérzem,aki betétet hasznal annal tényleg érezhető az az áporodott édeskés szag...tamponnál ritkább.Meg mellesleg ha valaki jobban ismer egy nőt már a kulselyéről-hangulatáról is megmondja.
2012. márc. 31. 14:37
 13/19 gergoap válasza:
Én sosem éreztem meg, ha a megérzésről beszélünk, a jelekből viszont tudni lehet.
2012. márc. 31. 14:40
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Érezni.Mert a menstruáló nők úgy viselkednek mint 1 hülye p_csa.Persze nem tehetnek róla mert olyankor a hormonok megbolondulnak.Arra a pár napra boszorkánnyá változnak.
2012. márc. 31. 14:42
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
utolsónál a pont :)
2012. márc. 31. 16:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja, a pasik milyen értelmesek, ha meglátnak egy vonzóbb nőt, csupa értelem sugárzik róluk.
2012. márc. 31. 16:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Míg betétet használtam (jópár éve annak), volt, hogy magam is éreztem magamon, pedig amilyen gyakran tudtam, cseréltem és napi többször fürödtem. Elég kellemetlen volt ez a suliban, mióta tampont használok, ilyen gond nincs.
2012. márc. 31. 16:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Puskin híres volt arról., hogy megérezte a menstruáció szagát. Olvassátok csak el Puskin titkos naplója c. könyvet:)

Egyébként ha meg is érzik, nem tudatosan. Erre voltak már kísérletek. Az éppen ovuláló nő arcát szimpatikusabbnak, vonzóbbnak tartják a férfiak, mint azokét, akik a ciklus többi részében vannak.

Van férfi, aki erre érzékeny, de ők is inkább a jeleket veszik le. (sápadtság, rosszkedv, hangulati labilitás stb)

2012. márc. 31. 16:50
 19/19 anonim ***** válasza:
állandóan voltak lánybarátaim (nem barátnő, csak barát), akikkel ha sokat lógtam, már szagukból felismertem ha megjött nekik. persze nem mindig de sokszor...
2012. dec. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!