Férfiak! Kezdenétek olyan nővel, akinek van már gyereke már férfitól?
nem én csak olyannal kezdenék akinek nőtől van....
Hülye kérdés..
Ha szeretem miért ne kezdenék? A gyerek nem akadály
Párom régebben azt mondta, hogy neki nem kéne olyan nő akinek van már gyereke. Ő ilyen nem tudja elfogadni más gyerekét.
Majd mikor rákérdeztem, hogy ha mi szét megyünk akkor mégis milyen nőt akar maga mellé. Mert van már egy gyerekünk ő ilyen feltételek mellett ne válogasson.
Neki lehet gyerek de a nőnek ne legyen.
Kicsit fura hozzáállás
Őszintén megmondva én nem.
Más gyermekét én nem nevelném,nem dolgoznék rá.
Csak akkor ha a gyerek nem vele él, nálam ez kizáró ok.
25/f
"Csak szex és más semmi" kapcsolat elképzelhető.
Komolyabb nem,gyerek mellett.
Nekem már volt egy gyermekem, mikor megismerkedtem a férjemmel. Imádja a lányomat, és a lányom is nagyon apás.
Én a saját gyerekeimen kívül más gyerekekért nem vagyok nagyon oda, szóval én nehezebben viselném el, ha a férjemnek lenne gyerekek, és velünk élne. Látogatóba még csak-csak, de életvitetszerüen, nem hiszem, hogy jó dolog lenne. Persze lehet, hogy tévedek, és oda lennék a férjem gyerekéért is, nem tudom.
De a férjem kezdett 30 alatti fiatal nővel, akinek volt gyereke, és állitása szerint nem bánta meg. Ha kijössz a gyerekkel is, miért ne?
"Őszintén megmondva én nem.
Más gyermekét én nem nevelném,nem dolgoznék rá."
Szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!