A férfiak bunkón beszélnek a nőkről maguk között?!
Az érdekelne (főleg férfiaké) hogy ti mit gondoltok erről, vagy kinek mi a tapasztalata?
Én az exem levelezését láttam meg egy ismerősömmel, és mindketten néha olyan lekezelően beszéltek a nőkről, hogy a szám tátva maradt. Az exemtől ilyet beszédet soha el nem tudtam volna képzelni, meg azért az ismerősömtől is eléggé meglepett a dolog.
Ez normális? Nem tisztelik a nőket?
Az én párom is lesújtó véleménnyel van a nőkről általában. Igazából volt kitől tanulnia, az apja a feleségéről is lealacsonyítóan beszél, sokszor humorizál társaságban a rovására.
Egyszer-kétszer észrevettem, mikor kettesben voltunk, hogy velem is ilyen vicceket szövöget, leállítottam, megmondtam, hogy én nem az anyja vagyok, aki beletörődik az ilyesmibe. Rám nem igazak a női általános megállapítások (sokat beszél, ok nélkül hisztiz, vásárlásmániás, pénzköltő stb.), akkor ne is emlegesse velem egy mondatban.
Azóta nincsen jó véleményem a nőkről, amióta olvasom itt a Gyíkon a nőnemű hozzászólók bunkó, férfigyűlölettől fröcsögő alpári hozzászólásait!!!
Tapasztalataim szerint durva beszédben, a nők vezetnek!
(sajnos)
Szerintem normális, és igazából ez oda, vissza igaz. Mindenki lehet ilyen beszélgetésnek a célpontja, amit a szemébe nem mondanak meg. Lehet ez külső, belső tulajdonság (belső tulajdonság általában az idegesítők pl.: buta, de akár még a nyávogást, a vihogást, az idegesítő hangszínt tudnám idesorolni. Külsőbe a pozitív dolog annyiban nyilvánul meg hogy kerek fenék, jó mell, szép arc=dugnám, a többi pedig a negatív jelzők)
De nekem ne mondja senki, hogy a nők nem ugyan ezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!