Van köztetek aki most/mostanában menstruál?
én 32 éves koromig betétet használtam a melegben is és nem őrültem meg, sőt most is csak azért használok tampont, mert nem tudok óránként mosdóba járni a munkahelyemen - a betét egészségesebb, ha megfelelően sűrűn használod...
ha ki akarod próbálni a tampont, akkor meg alaposan moss előtte kezet és használj kézfertőtlenítőt
Én is betétet használok. Ilyen időben tényleg eléggé melegít, de sztem simán ki lehet bírni, vagyis nekem megvan rá a módszerem, h ne okozzon kellemetlenséget. Én ilyenkor, ha már nem érzem higiénikusnak a betétet(pl kezdi elveszteni a tartását; megduzzad; meggyűrődik), vagy nem érzem kellőképp frissnek magam odalent, az első adandó alkalommal kicserélem a betétet. Sokszor van, h vér nincs is benne, de cserélem, mert pl a nagy sietségben megizzadtam, és elkezdte felszívni a betét. Vagy úgy vettem észre, h melegben könnyebben mocorog el, vagy gyűrődik meg a betét, akkor is csere.. Attól függően, h mit csinálok a nap folyamán sokkal több betétet használok el ilyen meleg időben, mint egyébként, (van h egy mensi alatt 3csomaggal is) de nem sajnálom egyáltalán, mert így sosem érzem azt, h megőrülnék tőle. Sőt, sokszor az élet apró örömeiként emlegetem, amikor a leharcolt betétet frissre cserélem, ami több- kevesebb ideig friss is marad...:D
(Én meg pont a tampont nem szeretem, de mint tudjuk: kinek mi...:))
Én is betétezek, ilyen melegben gyakrabban cserélem és kész. Ha beleizzadok csere és annyi.
20/L
Én betéttel is gyakran veszek fel szoknyát...Főleg,mert ha szoknya van rajtam amikor betétezek az sokkal kevésbé melegít, mintha naciban lennék. Tényleg a titka a dolognak, hogyha kezded magad kellemetlenül érezni, akkor cseréld ki, és ne sajnáld, ha pl egy csepp vér sincs benne.
Engem pl unokahúgom párszor becinkelt, h mennyire pazarló vok, amiért ilyen sok betétet használok el egy nap, és sehogy sem lehetett meggyőzni, h nekem havi 2000-2500Ft(az 4 csomag betét kb)simán megér annyit h ne érezzem magam szarul, vagy örüljek bele, h betétet használok, mert a tampont utálom. Sztem egy nő nehogymár sajnáljon erre pár ezrest áldozni, amikor műkörmösre, meg kozmetikusra, vagy szolira ennek az összegnek a többszörösét költi. De persze nyavajogni, meg hisztizni sokkal könnyeb, h de gáz a betét, hogy lehet ezt elviselni...:S
Sztem el lehet minden további nélkül, és örömmel olvasom, h más is hasonló véleményen van..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!