Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért akarok mostanában...

Miért akarok mostanában mindig enni?

Figyelt kérdés

Pár hete észrevettem magamon hogy ha lehet mindig csak ennék :S mitől lehet ez?

testalkatom vékony 50 kb 168 cm vagyok

sose voltam az aki sokat szokott enni általában a vacsorát is néha kihagytam de nem mindig.. de mostanában már ez sem megy

ja és a terhesség meg ilyenek kizárva 16/L

2012. ápr. 19. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs valami lelki problémád?
2012. ápr. 19. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:
úgy komolyabban nincs.. persze azt sem mondhatom hogy tökéletes az életem mostanában mindig van ami miatt sokszor stresszelek :/ vagy éppen éppen szomorú vagyok :/
2012. ápr. 20. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A fokozott szellemi megterhelés, pl. ha túl sokat kell tanulnod, okozhat ilyet. Az agy nagyon "lefárad", tehát több tápanyagra van szüksége, és ezt úgy jelzi, hogy állandóan ehetnéked van. Ha ez az ok, szőlőcukrot, magnéziumot, halat egyél, ezek segítik az agyműködést a legjobban.

Ha sok édességet eszel, ez önmaga is lehet az ok, az édesség ugyanis olyan, hogy minél többet eszel, annál többet kívánsz belőle. Ha ez az ok, a legjobb, ha minél előbb leállsz, vagy átszoksz a gyümölcsre - az nem okoz függőséget.

2012. ápr. 21. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
én is állandóan eszek... nem tom miéért :(( és anya azt mondta kultur sokkom van mert bekerültem egy flamamd iskolába ahol CSAK flamandok vannak.. én belgiumban lakok... és ide jérok suliba.. nagyon tréé :( lehet ezért ezsek állandóan?
2012. okt. 9. 10:21
 5/6 A kérdező kommentje:
kultur sokk ?:O
2012. nov. 4. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
igen..... így hívják azt :(
2013. febr. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!