Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért akarok ennyit enni...

Miért akarok ennyit enni mostanában?

Figyelt kérdés

Eddig normálisan ettem, nem volt semmi gond. Kb egy hónapja viszont ha lehetne mindig ennék. Nagyon nagy önmegtartóztatás kell, ami félig-meddig nincs meg. Sajnos a hízósabb emberek közé tartozom, bár az alakom most jó, úgy lehet rajtam mit fogni, de nem vagyok kövér. Szeretném, hogy ez megmaradjon, de ha nem tudom megállni, hogy egyek, akkor nem fog sikerülni. Mitől lehet ez?

Mostanában sokkal stresszesebb vagyok, jönnek a vizsgák. De mások akkor inkább nem kívánják az ételt. Kérlek, segítsetek!

Jah, és nem vagyok terhes, és nem is mozgás miatt van ,mert kevesebbet mozgok, mint régebben.

2010. jún. 2. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet a stresszt így oldod.
2010. jún. 2. 17:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet, 18 éves lány vagyok, szerintem a szóbelik előtti stressz miatt sok gyomorsav termelődik.

Menstruáció előtt is vannak ilyen falási rohamaik, farkaséhségük a nőknek, ez sem ritka.

Ha már ez több hónapja megy, akkor már eléggé kitágult a gyomrod. Próbáld picit szűkíteni, csak 1-2 napig egyél keveset, és ritkán, na meg mozogj sokat, nekem ez is segít, minden este eljárok futni, így még jobban meggondolom, hogy este bevágjam-e a 2. vacsimat, ha már ennyit teszek az alakomért:)

2010. jún. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!