Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van köztetek aki most/mostanáb...

Van köztetek aki most/mostanában menstruál?

Figyelt kérdés
Ilyen melegben mit használtok tampont vagy betétet? Nekem ma jött meg és betétet használok még de annyira melegít majd megőrülök tőle. Meg amúgy sem igazán szeretem a betétet. Köszönöm előre a válaszotokat!

2012. ápr. 30. 13:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem az a baj hogy elég erős menstruációm van és a betéttel folyton átázok... Meg éjjel elmozdul. Ezért is inkább jobban szeretem a tampont.
2012. ápr. 30. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavar mostansàg a betét, mèg elsõ napokon is tampont használok, tudom, h nem egèszsèges de a betèttõl viszket,meg melegem van oda lent, meg õrjit.
2012. ápr. 30. 22:54
 13/18 anonim válasza:

nekem is erős a menstruációm így akármilyen korai is, kénytelen vagyok tampont horadni mert a betét kb. negyed óránként átázna..^(viszont estére betétet használok, napközbe teszem be csak a tampont) és suliban, tánc óráimon egyéb mozgalmas napjaimon nincs időm folyamatosan cserélni. meg hát eléggé idegesító is a betét. én a tampont sokkal jobban szeretem.^^

15L

2012. máj. 1. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
nekem ma jött meg a második és betétet használok de nekem állandóan felgyűrődik a betét
2012. máj. 5. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:

33 éves nő!

Még nem menstruáltál 33 éves létedre? :O Mi történt?

11/L

2012. máj. 20. 19:10
 16/18 anonim ***** válasza:
33 éves, de nem nő. Tudod a férfiak nem menstruálnak. (Amúgy meg nem én voltam.)
2012. máj. 20. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Ja, értem.Úristen, én azt hittem, hogy nő és soha nem menstruált.=D Lol xD.

11/L

2012. máj. 20. 19:55
 18/18 anonim ***** válasza:
:) Van ilyen.
2012. máj. 21. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!