Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nőgyógyászhoz megyek meg...

Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...

19L

nov. 9. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mi történt, ezért hogy szexeltem-e arról nincs információm, de én úgy érzem hogy a szűzhártyám vagy ami maradt belőle az kb. mint ha ott se lenne. Ki tudom tapogatni szóval ott van, de olyan minimális hogy sokáig azt hittem hogy nincs is.
dec. 19. 12:11
 62/81 anonim ***** válasza:
16%
Mi az, hogy nem tudod szexeltél-e?
dec. 19. 12:19
 63/81 A kérdező kommentje:
#62 Olvastad a kérdést? Ott le van írva...
dec. 19. 12:43
 64/81 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező! Majdnem biztos, hogy feleslegesen mész nőgyógyászhoz, ha panaszod sincs, és nemi életet sem élsz. Persze egy vizsgálat nem árt.

A szűzhártyádat meg egy tükör segítségével te is megnézheted: ha szakadozott a nyílás felőli széle, akkor volt valami, ha nem, és a nyílás széle ép, akkor nem.

.

dec. 19. 12:43
 65/81 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam kitapogatni semmit amíg volt. Nem is láttam belőle semmit. Már azt gondoltam nincs is mert tampont is használtam. Aztán az első együttlétnél kiderült, hoty bizony volt.
dec. 19. 13:32
 66/81 anonim ***** válasza:
39%
De akkor mit vársz mit mondjuk hogy tegyél? Ahogy nézem van egy határozott véleményed/elképzelésed, úgyhogy itt hiába ír bárki barmit úgyis csak azt hiszed el amelyik neked tetszik. Nem kell a nőgyógyásznak elmondani az egész történeted mondj annyit hogy szűz vagy abból baj nem lehet. De ha ez az opcio nem tetszik mondván hogy tág vagy akkor mondd hogy nem. Találd ki mit szeretnél
dec. 19. 19:06
 67/81 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam már korábban hogy ez csak figyelemfelhívás. Szerintem nem is lány írta ki a kérdést. Sok beteg ember van ezen az oldalon.
dec. 19. 19:15
 68/81 A kérdező kommentje:

#66 Nem tudom. Csak az a helyzet hogy nekem nagyon fontos hogy csak igazat mondjak, de ugye nem tudom az igazat.

#67 Ha nem hiszed el amit írok akkor minek válaszolsz? Ennyire unatkozol?

dec. 19. 19:37
 69/81 anonim ***** válasza:
39%

68# " nagyon fontos hogy csak igazat mondjak, de ugye nem tudom az igazat."

Akkor azt kellene mondanod, hogy nem tudod, mennyire ép a szűzhártyád.

Azt szokták kérdezni élsz-e, nemi életet, vagy volt-e már szexuális kapcsolatod. Ezekre elég igennel, vagy nemmel válaszolni. Ez azért nem túl bonyolult. De ha bővebben akarsz válaszolni, mondhatod, hogy férfival nem voltál. Aztán gondoljon, amit akar.

dec. 19. 20:09
 70/81 A kérdező kommentje:
#69 De ahogy a kérdésben is írtam lehet hogy volt behatolás, lehet hogy nem. Az emléktöredékek alapján az igenre gondolnék, de nehéz elhinni, hogy ezt meg lehet úgy tenni hogy más (pl. anya) ne vegye észre, ne legyen maradandó sérülés, szóval vannak bennem kételyek.
dec. 19. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!