Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...
19L
nov. 9. 20:46
11/44 anonim válasza:
Mi lenne ha elmennél, mondanál amit jól esik és amit gondolsz és ennyi?
12/44 anonim válasza:
#10: Más néven hüvelytükör. Kép: [link]
13/44 A kérdező kommentje:
#7,12 De pont az a kérdés kiváltó oka, hogy lehet, hogy volt behatolás (sőt, én valószínűnek tartom). Honnan veszed, hogy nem volt? Ha volt, akkor nem a kacsa/hüvelytükör lesz az "első".
nov. 9. 21:59
14/44 A kérdező kommentje:
#11 Semmit se szeretnék mondani.
nov. 9. 22:02
15/44 anonim válasza:
#13: Azt írtam, hogy amire emlékezni fogsz. Te pedig azt írtad, hogy nem tudod. A te döntésed, hogy mire akarsz emlékezni.
16/44 anonim válasza:
#14 sajnos akkor nem fog tudni kezelni
17/44 anonim válasza:
Nyomtasd ki ezt a kérdést es válaszokat es vidd el és nem kell mondani semmit
18/44 A kérdező kommentje:
#16 A nem szeretnék az nem azt jelenti, hogy nem is fogok, természetesen. De egyelőre még nem tervezek menni, csak időről időre stresszelek ezen, mert előbb vagy utóbb biztos kell majd mennem.
nov. 9. 22:16
19/44 anonim válasza:
Figyu. Esetleg csináld valakivel önszántadból, és ha jól választasz akkor büszkén mondod majd hogy nem vagy már az.
(Férfi válaszoló!)
20/44 A kérdező kommentje:
#19 Mivel a kérdés szempontjából nem tűnt fontosnak nem írtam le, de leszbikus vagyok. De egyébként annyira sok bennem szexuálisan a blokk, hogy a közeljövőben (de lehet később se) senkivel nem akarok szexelni.
nov. 9. 22:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!