Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nőgyógyászhoz megyek meg...

Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...

19L

nov. 9. 20:46
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
86%
Mondd, hogy tudomásod szerint igen, és nevess egyet. Persze ez csak akkor mukodik,ha ilyen viccelkedős személyiség vagy. Ha a szüzhártya miatt aggodsz, hogy esetleg nincs meg, az elszakadhat más módon is
nov. 9. 20:51
 2/44 anonim válasza:
85%
Inkább mondd azt szerintem, hogy igen mert ha azt mondod hogy nem, de közben megis az elég kellemetlen lesz
nov. 9. 20:52
 3/44 anonim ***** válasza:
93%
Hát tőlem olyasmit szoktak kérdezni, hogy miért jöttem, mi a panasz, miben segíthetnek. A szüzességedre pedig az a válasz, hogy szűz vagy. Sokaknak tornázástól is elszakadhat a szűzhártyájuk, te nem is emlékszel behatolásra, akkor itt szerintem ez nem kérdéses.
nov. 9. 20:54
 4/44 A kérdező kommentje:
#1 Sajnos ez nekem biztos nem működne, örülök ha képes vagyok megszólalni, de azért köszi.
nov. 9. 20:56
 5/44 anonim ***** válasza:
73%
Kolis szobatársam 21 évesen ment el a dokihoz először, és nem mondta meg, hogy szűz. Hát, nem tette jól.
nov. 9. 21:10
 6/44 A kérdező kommentje:
Nem szeretek olyan dolgot mondani, amiben nem vagyok biztos. De gondolom a nem tudom nem opció, vagy ha mégis akkor azt meg kell magyaráznom. Én amúgy nem gondolnám hogy szűz vagyok, de se igent se nemet nem tudnék magabiztosan állítani.
nov. 9. 21:20
 7/44 anonim ***** válasza:
41%
#6: Biztos lehetsz abban, hogy az vagy. Nem (csak) a szűzhártyád állapota határozza meg, hanem hogy egyáltalán voltál-e intim kapcsolatban valakivel. Ha még nem, akkor igenis az első élmény, amire emlékezni fogsz, az ne a kacsa legyen.
nov. 9. 21:23
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

De basszus, itt most miért az a fontos, hogy szűz-e a lány?

A szűz azt jelenti, hogy érintetlen.

A doki azt úgyis látja, hogy a szűzhártya milyen állapotban van, ha vizsgálatra kerül a sor.

Ha pedig arra nem kerül sor, akkor mindegy is.

Az lehet kérdés, hogy élsz-e aktívan nemi életet, arra pedig tudsz válaszolni, hogy nem.

Könyörgöm, gondolkodjunk már az okoskodás helyett inkább! -.-

nov. 9. 21:30
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem igen de sajnos nem tudom. Volt egy traumatikus esemény amire csak részben emlékszem."

Nem fog többet kérdezni

nov. 9. 21:35
 10/44 A kérdező kommentje:

#7 Kacsa? Mit értesz ez alatt?

#8 Szóval akkor azt nem fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e?

nov. 9. 21:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!