Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?
Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...
19L
De basszus, itt most miért az a fontos, hogy szűz-e a lány?
A szűz azt jelenti, hogy érintetlen.
A doki azt úgyis látja, hogy a szűzhártya milyen állapotban van, ha vizsgálatra kerül a sor.
Ha pedig arra nem kerül sor, akkor mindegy is.
Az lehet kérdés, hogy élsz-e aktívan nemi életet, arra pedig tudsz válaszolni, hogy nem.
Könyörgöm, gondolkodjunk már az okoskodás helyett inkább! -.-
"Szerintem igen de sajnos nem tudom. Volt egy traumatikus esemény amire csak részben emlékszem."
Nem fog többet kérdezni
#7 Kacsa? Mit értesz ez alatt?
#8 Szóval akkor azt nem fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!