Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nőgyógyászhoz megyek meg...

Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...

19L

nov. 9. 20:46
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
47%

Kezdek egyre jobban csalódni a magyar társadalomban, most igazán kezdek boldog lenni, amiért nem is élek az országban és mindennek köszönöm, hogy nem is fogok.

Kedves kérdező, ilyenkor nem kérdezik meg, hogy szűz vagy-e, hanem azt, élsz-e rendszeresen nemi életet. Azt kell mondanod, hogy nem és nem szeretnél olyan vizsgálatot, ami belső vizsgálat, hanem csak külső. Ha valaki ártott neked, akkor egyáltalán nem vagy köteles nem szűznek vallani magadat, mert ez nem önszántadból történt meg, szóval te magad döntöd el mit mondasz az orvosnak. Ha a bizonyos nőgyógyász nem türelmes, akkor újat kell keresni. Én például 18 évesen szűzként mentem nőgyógyászhoz hormon problémákkal, erre ahogy mondtam hány éves vagyok, ő már azonnal kezdte, hogy na akkor biztos abortuszra jöttem, jó lenéző volt és el se akarta hinni, hogy szűz vagyok. Az ilyenektől menekülni kell.

nov. 11. 14:10
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem szeretne vizsgálatot, akkor nincs értelme nőgyógyászhoz mennie. Az orvos nem szeret bohócot játszani, ilyen abszurd dikciózás miatt hazaküldi. Akinek a szüzhártyája érték, az semmivel nem ér többet egy kötőszöveti lebenynél.
nov. 11. 20:42
 33/44 A kérdező kommentje:

#31 Olyan szempontból érdekel csak a szüzességem, hogy történt-e akkor behatolás, illetve hogy ha nem tudom akkor mit mondjak a nőgyógyásznak (ha ahogy a válaszban írod, nem kérdezi, akkor az szuper), amúgy pont nem érdekel. Szerintem semmi jelentőssége nincs.

#32 Bár nyilván tartok tőle, de én egyébként szeretnék vizsgálatot, jó lenne tudni, hogy minden rendben van-e. Szűzhártyám meg szerintem nincs vagyis valami minimális arra utaló dolog van, de olyan jelentéktelen hogy lehet hogy nem is az.

nov. 11. 21:33
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdezi az orvos, mondd azt, hogy "azt én is szeretném tudni", ha tovább kérdez, néhány szóval mondd el, mi történt.

Te is mondhatod már az elején, hogy szeretnéd tudni, hogy szűz vagy-e, mert kérdéses.

tegnapelőtt 10:01
 35/44 anonim válasza:
0%
Szűz lányokat nem vizsgál meg az orvos hüvelyen keresztül.
tegnapelőtt 11:40
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
35# Dehogynem, csak óvatosan, és persze kacsát nem használ.
tegnapelőtt 12:58
 37/44 anonim válasza:
#36 max 1 ujjal megvizsgálja, vagy végbélen keresztül. Amíg szűz voltam, sosem vizsgáltak hüvelyen keresztül ujjal sem. A lányomat se vállalta el szüzen az orvosom.
tegnapelőtt 14:03
 38/44 A kérdező kommentje:
#35,37 Szóval akkor megkérdezi, hogy szűz vagyok-e?
tegnapelőtt 14:37
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem tudhatjuk, hogy megkérdezi-e, te viszont megkérdezheted már az elején, hogy mi a helyzet. Engem megvizsgált hüvelyen keresztül, mikor szűz voltam, és nem lett semmi baja a szűzességemnek. Nyilván látja, hogy mekkora rés van, lehet-e azon keresztül vizsgálni.

Nem kell félned, nem kellemes, de nem is vészes.

Valami hosszabb felsőt vegyél fel, mert az öltözőből már bugyi nélkül kell a vizsgálóasztalhoz menni.

tegnapelőtt 14:55
 40/44 anonim válasza:
100%
Szerintem csak azt kérdezi meg, hogy élsz e nemi életet. Én mindig mondtam neki, hogy még szűz vagyok.
tegnapelőtt 19:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!