Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Lehet baj? 2...

Mit csináljak? Lehet baj? 2 éve szedek fogamzásgátlót, egyszer sem jártam még így. Most este vettem észre, hogy tegnap nem vettem be a gyógyszerem. Még 5 szem maradt. 9 nap van a megvonásos vérzésemig.

Figyelt kérdés
A párommal szerdán voltunk együtt utoljára.
febr. 16. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Végre egy nő, aki nem menstruációnak mondja a megvonásos vérzést! Irigylem a pasidat/partneredet.

Szinte biztos nem lesz baj abból, hogy szerdán voltatok együtt. Számold ki mennyi ideig életképes a spermium, és leghamarabb mikor lehetett (volna) peteérésed. Szóval nem. De eztán gumizzatok rendesen a következő levél kezdetéig.

(Férfi válaszoló)

febr. 16. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Erre a pár napra húzzatok gumit, de én se tartom valószínűnek, hogy ovuláltál volna.
tegnapelőtt 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 25. év fog megjönni neked akkor a tüszőrepedésed 11 - 14. között lehetett. Nincs esély a terhességre, mert szeded a fogamzásgátlót. Vagyis van, de az olyan 0,05%
tegnapelőtt 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Voltam nőgyógyásznál. Azt mondta, hogy hagyjam abba erre a hónapra és megjön 2-3 napon belül, de ne tartsak 7 napos szünetet, hanem a megvonásos vérzés 1.napján kezdjem a következő levelet. Szombaton felejtettem el, de tegnap bevettem egy szemet.

Kértem másodvéleményt, ott azt mondták, tegyek úgy mintha nem hagytam volna ki, szedjem csütörtökig csak használjak kiegészítő védekezést ebben a hónapban. Na! Hát melyik az okosabb döntés? Összezavart

tegnapelőtt 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szedd tovább ahogy egyébként kellene. Aztán a szokott időben tartsd meg szünetet. És legalább 2 hétig használj kiegészítő védekezést. Ezzel kár volt orvoshoz menni.
tegnapelőtt 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak mindenhol azt olvasom az a legnagyobb gáz ha a 15.napon marad ki és nekem pont akkor maradt ki és ugye mielőtt észrevettem voltunk együtt. Így most rettenetesen félek, hogy terhes leszek
tegnapelőtt 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell félnie. Állíts be ébresztőt hogy legközelebb ne felejtsd el.
tegnapelőtt 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!