Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nőgyógyászhoz megyek meg...

Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...

19L

nov. 9. 20:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
17%
Valószínűleg a blokk miatt félsz a férfiaktól, ezért szeretnéd inkább leszbikusnak tudni magad.
nov. 9. 22:56
 22/44 A kérdező kommentje:
#21 Ez hülyeség.
nov. 10. 10:00
 23/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem az. Sokan vannak így, főleg az "aszexuálisak"
nov. 10. 10:37
 24/44 A kérdező kommentje:
Egyértelműen vonzódom a nőkhöz és nem vonzódom a pasikhoz. Ha szerinted ez azt jelenti hogy heteró vagyok akkor gondold azt, de engem hagyj békén ezzel a hülyeségeddel.
nov. 10. 10:42
 25/44 anonim ***** válasza:
0%
Első lépés a gyógyulás felé, hogy felismerd a betegséget. Simán lehet amúgy egy enyhe biszex hajlamnál nem több ez benned, csak a trauma/abúzus/erőszak nem lett feldolgozva.
nov. 10. 10:55
 26/44 A kérdező kommentje:
#25 A leszbikusság nem betegség, a trauma miatt meg járok pszichológushoz. A kérdés meg nem erről szólt, ha arra nem tudsz válaszolni akkor nem értem minek írsz.
nov. 10. 10:59
 27/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem jársz te sehova, hazudsz még magadnak is. Ha járnál akkor őt kérdeznéd
nov. 10. 11:04
 28/44 A kérdező kommentje:
#27 Nem tudtam hogyha járok pszichológushoz akkor csak őt kérdezhetem. Kezdesz nevetséges lenni.
nov. 10. 11:11
 29/44 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy nevetséges itt, a különböző femcel meséiddel
nov. 10. 11:18
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Én vaginizmus gyanúja miatt mentem nőgyógyászhoz, így meg sem kérdezte, hogy szűz vagyok-e. Nekem felnyúlt egy újjal körbetapogatni a dolgokat, aztán mondta, hogy a szűzhártyám érintetlen. De szerintem szólj neki, hogy óvatosan vizsgáljon meg.
nov. 10. 13:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!