Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nőgyógyászhoz megyek meg...

Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...

19L

nov. 9. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
21%
#35 ha nem hüvelyen keresztül, akkor rectumon keresztül. Valahogy be kell jutnia az ultrahang fejnek is.
nov. 12. 19:57
 42/81 anonim ***** válasza:
75%
Miért kellene ultrahangozni egy egyszerű vizsgálatnál? Nekem még sosem csináltak ilyent, pedig elég sokszor voltam nőgyógyásznál.
nov. 12. 20:04
 43/81 anonim ***** válasza:
100%
#41 nem fogja análisan megultrahangozni, inkább hason keresztül.
nov. 12. 22:14
 44/81 anonim ***** válasza:
39%

Nem véletlen lett rendszeresítve a hüvelyi ultrahang. Sokkal jobb felbontás érhető el, olyan szögekből is amit hasfalon keresztül lehetetlen produkálni.

Nyilván van valami baja a kérdezőnek, másért nem ezen pörögne hanem egy sokkal divatosabb témán (USA elnökválasztás, MOHU automaták, ukrán háború, COVID)

nov. 12. 22:18
 45/81 anonim ***** válasza:
100%

Jobb, ha kérdezi, viszont te is mindenképpen kérdezd meg, hogy fog megvizsgálni! Engem anyám 15 évesen rákényszerített akaratom ellenére nőgyógyászati vizsgálatra, mert nem menstruáltam pontosan. Ott elmondta a dokinak, ő meg se szó, se beszéd, a hátsó bejáratba mélyen bevágta az ujját, nekem ezzel nagy fájdalmat okozva. Ezt még ki is hevertem volna, de a váróban anyám a többi random betegnek is elkezdte részletezni a vizsgálatot. Rohadtul megalázó volt. Ezek utàn évekig kerültem minden orvost, még mikor dőlt belőlem a vér, akkor is, inkább titkoltam. Csak 19 évesen voltam fiúval, addig kísértett az élmény. Inkább rakott volna előre kacsát, miután elmagyarázza a dolgokat, vagy egyáltalán megkérdezi, hogy akarom (mert szüzesség ellenére is inkább hüvelyen át kértem volna). Egy darab hús voltam ott, akarat nélkül és ehhez a saját anyám asszisztált.

Szóval, ha nehezen beszélsz róla, inkább írd le egy papírra és add oda neki és a kérdéseidet is.

dec. 3. 20:48
 46/81 anonim ***** válasza:
100%
45. Sajnálom, hogy ezen kellett keresztülmenned. Ne haragudj meg, de anyád nem normális és az orvosod sem. Hasonló gonddal voltam 17 évesen, de az orvos egyáltalán nem ért így hozzám, mivel még kiskorú voltam és mondta is, hogy nem vizsgálhat meg úgy, amíg nem töltöm be a felnőttkort. Amúgy is mondta is, hogy a menstruáció nem is szokott beállni többnyire ennyi idősen, majd 20 éves korra kell rendesen.
dec. 4. 10:42
 47/81 anonim ***** válasza:
100%

16 éves lehettem, és szűz, amikor anyám elcipelt a nőgyógyászhoz. Jó, talán indokolt volt, mert iszonyú fájdalommal, sőt ájulásokkal járt a mensim.

Az idős orvos, olyan finoman vizsgált meg hüvelyen keresztül, hogy fájdalomról szó sem lehetett. És előtte szépen elmondta, hogy mi fog történni a vizsgálat során. Míg élek hálával gondolok rá.

dec. 4. 11:07
 48/81 Kései Sirató ***** válasza:
Ha bármit kérdez, én az igazat mondanám. Az orvos intelligens ember, bizalommal elmondhatsz neki mindent.
dec. 18. 08:53
 49/81 anonim ***** válasza:
0%

Te most magadra akarod felhívni ezzel a kérdéssel a figyelmet?! Mert elég gyenge próbálkozás.

Nyilvanvaló a válasz hacsak nem a nőgyógyásznál akarok elveszteni a szűzességedet.

Nem fogja megnézni megvan e a szűzhártyád.

dec. 18. 15:30
 50/81 A kérdező kommentje:
#49 Ha nyilvánvaló a válasz akkor mi az? Mert számomra nem nyilvánvaló, pont ez okozza a problémát.
dec. 18. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!