Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nőgyógyászhoz megyek meg...

Ha nőgyógyászhoz megyek meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e vagy valami hasonlót? Ha igen, akkor mit kéne mondanom ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekként szexuális abúzusban volt részem, de elég homályosak az emlékeim, sok a képszakadás, meg úgy általánosságban nagyon kevés az emlék, így nem tudom, hogy meddig jutott el a dolog, lehet "csak" molesztálás volt, de az is lehet hogy volt behatolás, nagyon zavaros az egész. Erről egyáltalán nem szeretnék a nőgyógyásszal beszélni. Ha arról kérdez, hogy szűz vagyok-e mit mondok? Nem tudom? Teljesen hülyének nézne gondolom...

19L

nov. 9. 20:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
#35 ha nem hüvelyen keresztül, akkor rectumon keresztül. Valahogy be kell jutnia az ultrahang fejnek is.
tegnapelőtt 19:57
 42/44 anonim ***** válasza:
74%
Miért kellene ultrahangozni egy egyszerű vizsgálatnál? Nekem még sosem csináltak ilyent, pedig elég sokszor voltam nőgyógyásznál.
tegnapelőtt 20:04
 43/44 anonim válasza:
#41 nem fogja análisan megultrahangozni, inkább hason keresztül.
tegnapelőtt 22:14
 44/44 anonim ***** válasza:

Nem véletlen lett rendszeresítve a hüvelyi ultrahang. Sokkal jobb felbontás érhető el, olyan szögekből is amit hasfalon keresztül lehetetlen produkálni.

Nyilván van valami baja a kérdezőnek, másért nem ezen pörögne hanem egy sokkal divatosabb témán (USA elnökválasztás, MOHU automaták, ukrán háború, COVID)

tegnapelőtt 22:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!