Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek jo a rakszures...

Szerintetek jo a rakszures eredmenye?

Figyelt kérdés
[link]
tegnapelőtt 22:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Igazabol engem ez a metaplasia zavar. Ez miz jelent benne?
tegnapelőtt 22:05
 2/7 anonim válasza:
Gyulladás.
tegnapelőtt 22:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Hivtam ma a dokit 2x is akinel voltam,de nem vette fel es vissza sem hivott. Ilyenkor merre induljak el?
tegnapelőtt 22:23
 4/7 anonim válasza:

Rendelési időben hívtad?

Próbáld újra holnap, vagy menj be hozzá. Jobb ötletem nincs.

tegnapelőtt 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
"A metaplasia esetén a méhnyakon egyes típusú sejtek helyét szabályos, de más típusú sejtek veszik át. Nem rosszindulatú folyamat. A kiváltó oka gyulladásos folyamat. Amennyiben a gyulladás komoly mértékű, ez zavarhatja a kenet értékelését és alul, a javaslat mezőben a 3 vagy 6 hónap elteltével történő ismétlés lesz beikszelve. Ebben az esetben egy vényköteles gyulladáscsökkentő kezelés javasolt, ez ügyben keressen engem ide kattintva. Amennyiben a lelet alján az "ismétlés protokoll szerint" fül van beikszelve, a gyulladás nem olyan mértékű, hogy zavarta volna a lelet kiértékelését. Ilyen esetben, amennyiben nincs bővebb folyása, vagy egyéb komolyabb fertőzésre utaló tünete, egy tejsavas hüvelykúp kúra elégséges, további teendőt nem igényel. Önmagában a metaplasia nem indokol szorosabb cytologiai kontrollt, elégséges az évenkénti rákszűrésen való részvétel a továbbiakban is."
tegnapelőtt 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen rendelesi idoben hivtam

. Csak hetfon es szerdan van maganrendelese. 16-19 ora kozott. De vissza sem hivott es nem is vette fel.

tegnapelőtt 22:39
 7/7 anonim válasza:

Nem szokás, hogy bárkit is visszahívnak.

Akkor várnod kell hétfőig.

Szerintem nincs miért aggódnod.

tegnapelőtt 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!