Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
Kedves Birka,
Hol lapozgassam, ha a viselkedési formáidat szeretném tanulmányozni? A páros ujjú patások rendjénél keresgéljek?
István
Senki sem tagadja az oltás mellékhatásait,csak aki egy picit is ért s témához, az tudja, hogy a kérdező által írt probléma nem az oltástól van és nem próbálja ilyen elvakult birka módon belemagyarázni.
Ez az óvodás hiszti pedig szánalmas, amit nyomtok :) Nem szégyen a tanulás, üljetek vissza az iskolapadba, ha ennyire tudatlanoo vagytok
Kétlem, hogy a levezetédt értenéd nulla biológia tudással, gondolom ezért nem olvasod el az erről szóló szakmai cikkeket.
Persze, hogy felháborít téged, hogyha valaki nem ül fel erre a sablonos ostoba szidjuk az oltást vonatra, ami most annyira menci.
“ Nem szégyen a tanulás, üljetek vissza az iskolapadba, ”
Ezt ajánlom én is neked, főleg a nyelvtanórán figyelj erősen.
“ csak aki egy picit is ért s témához,...”
Az pontosan tudja, hogy a gyakorin keresztül csak dilettánsok és kuruzslók tudnak biztos véleményt formálni. Pont.
65, mondtam, hogy hagy a csába’.
Az ostobázáson kívül látod, hogy semmi tényt nem tud.
Ezt tanulta a “két-tannyelvű” iskolában. (Lovári-magyar)
Persze, mert te rengeteg tenyt felsoroltal és nem belinkeltel egy kiragadott szöveget, ami neked tetszik és ami abszolút nem fedi le a kérdés tartalmát.
Ez csúnya öngól volt :)
Gondolom szerinted mindenki h.lye, aki nem tölt el órákat azzal, jogy teljesen feleslegesen leírja neked a sejtbiológia alapjait a problémának, amiből semmit sem értenél meg, mert még a 12-es anyaggal sem vagy tisztában, ezért játszod a sértődött óvodás és mivel nem tudsz másba belekötni, így inkább összetéveszted a telefonon gépelés okozta elütést a helyesírási hibaval :D
Birka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!