Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstrualni fogok és állásinte...

Menstrualni fogok és állásinterjura kell mennem, mar most rosszul vagyok. Mit tegyek hogy jobban legyek és ne ájuldozzak? 22

Figyelt kérdés

Szerintem holnap megfog jonni.

Allasinterjura kell mennem, nagyon felek mert amikor mentsrualok szinte ajuldozok, nagyon rosszul vagyok. Gyogyszer sem segit, meg nincs itthon semmi nincs penzem venni. Szemem is bevan ilyenkor esve, hanyingerem van, olyan mintha wc re kene mennem. Mit csinaljak hogy jobban legyek es ne latszodjon még az arcomon is ez a dolog?

2022. febr. 28. 01:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%
Semmit.
2022. febr. 28. 01:03
 2/18 A kérdező kommentje:

De igy nem fogok tudni elmenni.

Kerlek segitsetek

2022. febr. 28. 01:05
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha nagyon rosszul vagy, szerintem hívd fel őket és tetesd át. Nem kell elmondani hogy mitől meg hogyan, beteg vagy/rosszul vagy, es pár nap múlva nem lehetne-e?

De így előre ne döntsd el hogy mennyire leszel rosszul holnap meg biztos hogy meg fog jönni.

Majd holnap reggel meglátod milyne állapotban vagy, aztán ha offos, akkor sztem simán felhívhatid őket.

Ja és ne az alapjan döntsd hogy beesett a szemed. De ha ájuldozol vagy nagyon görcsölsz akkor sztem nincs értelme kínozni magad.

2022. febr. 28. 01:14
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Azt is megmondhatod hogy így nem is annyira tudnál az interjúra koncentrálni közben, és ez amúgy igaz is.
2022. febr. 28. 01:15
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Pedig azért erős gyógyszerek számítanának valamit…

Mindenképp igyál sok vizet, egyél magas vastartalmú dolgokat, illetve olyan ételeket, amik ilyenkor jót tesznek (neten sok ilyet találhatsz, nekem pl. a banán szokott segíteni). Lehetőleg melegítsd rendesen a hasadat/derekadat. Az enyhe mozgás, tornázás is segíteni szokott ilyenkor, olyan hormonokat szabadít fel az edzés, amik fájdalomcsillapító hatásúak.

2022. febr. 28. 01:22
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

+beesett szemre találták fel a korrektort/sminket.

De ha tényleg ájuldoznál, szerintem is tetesd át. Én is évekig szó azerint annyira rosszul voltam (gyógyszerekkel együtt!), hogy minden hónapban ki kellett hagynom 1-2 napot az egyetemről.

Viszont hozzátenném, hogy ha mindig ilyen rosszul vagy, az már nem normális, ki kéne vizsgáltatnos egy orvossal.

2022. febr. 28. 01:24
 7/18 anonim ***** válasza:
26%

Nekem az a szerencse napom, így fogom fel. :)

Mikor kiskamaszként megjött, mindig azon a napon történt valami nagy dolog, uj suli első napja, érettségi, sport verseny, utazás, randi stb egyszerűen úgy alakult. Szinte muszáj volt kitalálnom hozzá, hogy olyankor jól alakulnak a dolgaim, mert különben én is így féltem volna. Később tudatosult hogy tényleg azzá vált, és ez nagy mértékben megnyugtatott.

2022. febr. 28. 02:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem segit a korrektor ilyenkor a szememen, bevan esve es szimplan elvagyok ilyenkor csunyulva.
2022. febr. 28. 02:40
 9/18 anonim ***** válasza:
9%
Xanax,Frontin.
2022. febr. 28. 03:02
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
Semmit nem tudsz tenni, mert minden rossz, amit írnak. Mondd le az egészet, aztán hisztizz a sarokban baszdmeg. Hiába vesznek fel úgyis, ha minden hónapban ezt a szart műveled. Akkor ennyi, nem segít az ájulásodon, a beesett szemeden meg a hülye fejeden sem semmi, szevasz.
2022. febr. 28. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!